Skip to Content

3 vinkkiä täydelliseen väritulokseen!

Sinun ja hiustesi suhde voi olla välillä koetuksella, mutta kun kaikki sujuu hyvin, antaa se myös paljon itsevarmuutta. Uusi hiusväri on helppo tapa antaa talven kuluttamille hiuksille kiiltoa ja todellinen wow-efekti! Tässä kolme parasta vinkkiämme, joiden avulla onnistut värjäyksessä ja annat hiuksillesi reilun annoksen rakkautta.

1. Löydä se oikea

Oikea sävy voi loihtia kasvoillesi raikasta hehkua ja saada silmäsi säihkymään! Jos ihosi sävy on kylmä, sinulle sopivat parhaiten neutraalit tai kylmät sävyt kuten tuhkanvaalea/tuhkanruskea. Jos ihosi sävy on lämmin, sinulle sopivat parhaiten lämpimät värit kuten kullanvaalea tai suklaanruskea. Jos silmäsi ovat siniset, kultaiset sävyt voivat vahvistaa sinisyyttä, kun taas vihreät silmät saavat säihkettä punaisen sävyistä. Vinkki! Helppo tapa saada tietää, onko ihosi sävy kylmä vai lämmin, on katsoa verisuonia käsivartesi alapuolella. Ovatko ne vihertävät? Silloin ihosi sävy on luultavasti lämmin, kun taas sinertävät suonet kertovat kylmästä ihonsävystä.

2. Hemmottele hiuksiasi hoitavilla ainesosilla

Tänä päivänä on saatavana kotihiusvärejä, jotka sisältävät samoja korkealaatuisia ainesosia kuin kampaamossakin. Monet värit sisältävät luonnollisia ainesosia, jotka hoitavat ja kosteuttavat hiuksia värjäyksen aikana ja sen jälkeen. Jos ihosi on erityisen herkkä, kokeile käyttää erityisesti herkälle hiuspohjalle sopivaa hiusväriä, joka ei sisällä PPD:tä tai PTD:tä. Nämä ainesosat ovat tyypillisiä hiusvärien ainesosia, jotka voivat aiheuttaa ärsytystä herkällä tai allergiaan taipuvaisella iholla. Suosittelemme toki aina allergiasta varoittavan testin tekemistä pienelle ihoalueelle kyynärtaipeeseen.

3. Älä ota hiuksiasi itsestäänselvyytenä

Oletko rakastunut uuteen hiusväriisi? Säilyttääksesi vastavärjättyjen hiusten ihanan tunteen on tärkeää, että jatkat hiusten hemmottelua. Hoida hiuksia hiusnaamiolla 1–2 kertaa viikossa ja noudata rutiinia säännöllisesti. Käytä värjätyille hiuksille tarkoitettua shampoota ja hoitoainetta. Käytä hiusnaamiota shampoopesun jälkeen, kun hiussuomut ovat avoinna ja vastaanottavaisia hoitotuotteille. Viimeistele rutiini aina hoitoaineella, sillä se tekee hiuksista helposti selvitettävät ja sulkee hiussuomut niin, etteivät ne ole alttiita vaurioille.

Only Love

Schwarzkopfin uusi Only Love -hiusvärisarja antaa intensiivisiä ja pitkäkestoisia sävyjä sekä upeaa kiiltoa. Tuotteet on dermatologisesti testattu. Ne eivät sisällä alkoholia, ammoniakkia tai silikoneja. Värit eivät sisällä PPD:tä tai PTD:tä ja ovat Euroopan allergiatutkimuskeskus ECARF:n (European Centre for Allergy Research Foundation) testaamia. Tuotteet sisältävät luonnollisia hiuksia hoitavia ainesosia, kuten kauramaitoa, soijaproteiinia ja arganöljyä. Sekä Only Love -hiusvärit että niiden pakkaukset on tehty rakkaudella – pakkauspahvi on tuotettu ympäristöä vahingoittamatta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Täydellinen nuttura

  Tutorials

  Täydellinen nuttura
  ...
 • Miten saada taeydelliset luonnolliset laineet

  Tutorials

  Miten saada taeydelliset luonnolliset laineet
  ...
 • Tee se itse babylights

  Tutorials

  Tee se itse babylights
  ...