Skip to Content

Uusi ulkomuoto - Sama uskomaton pito

taft

Taft-tuotesarja sisältää upeita tuotteita pitkäkestoiseen pitoon ja yksilöllisten hiustyylien luomiseen.  Edistyksellisenä brändinä Taft mukautuu tulevaisuuden trendeihin päivittäen tuotevalikoimaansa niin, että se kattaa kaikki markkinoiden ja kuluttajien muuttuvat tarpeet. Uuden upean lookin uudelleenlanseerauksen myötä Taft tarjoaa saman suuren suorituskyvyn ja korkean laadun, joista se tunnetaan. Uusi ulkomuoto – sama uskomaton pito.

Moderni muutos

taft ultra

Taft lanseerasi ensimmäisen hiuskiinteensä Euroopan kauneussalongeissa yli 60 vuotta sitten, ja sen asema markkinoilla ja pito hiuksissa on säilynyt korkealla aina siitä lähtien. Taft on tunnettu innovatiivisten ja luotettavien muotoilutuotteiden johtavana brändinä ja sen valikoimaan kuuluu laaja valikoima muotoilutuotteita, kuten hiuskiinteitä, muotovaahtoja, vahoja, geelejä ja muuta. Tuotteet on räätälöity erityisiin tarpeisiin ja ne tarjoavat eri vahvuista pitoa hiusten yksilöllisten muotoilutarpeiden mukaan.

Arkeen ja juhlaan

Taftin tuotevalikoimasta löytyy täsmätuote kaipasitpa sitten voimakasta geeliä lyhyille hiuksille, tuuheuttavaa muotovaahtoa kiharoille tai tehokasta hiuskiinnettä juhlakampaukseen. Niiden avulla luot kampaamotasoisia tyylejä kotona, jotka tarjoavat taatusti koko illan kestävän pidon. Tunne itsesi voittamattomaksi Taftin avulla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Täydellinen nuttura

  Tutorials

  Täydellinen nuttura
  ...
 • Miten saada taeydelliset luonnolliset laineet

  Tutorials

  Miten saada taeydelliset luonnolliset laineet
  ...
 • Tee se itse babylights

  Tutorials

  Tee se itse babylights
  ...
 • 3 tips to get the perfect hair color

  Uutiset

  3 vinkkiä täydelliseen väritulokseen!
  ...