Skip to Content

Uudistunut Blonde

Pohjoismaiden vaalennustuotteiden ykkönen, jolla on takanaan 50 vuoden kokemus hiusten värjäyksestä ja raidoituksesta, on nyt uudistunut! Tehokkaat tuotteemme vaalentavat hiuksia jopa 9 astetta, ja niillä voi saavuttaa kirkkaan vaalean sävyn hiusten kunnosta ja vahvuudesta tinkimättä. Päivitetyt Blonde-tuotteemme tarjoavat entistä enemmän mahdollisuuksia ja valinnanvaraa. Niiden joukosta löydät varmasti vaalean sävyn, joka on kuin sinulle tehty. Schwarzkopf Blonde - Blondi jonka blondit valitsevat.

Välitämme hiuksistasi

Meille on aina ollut tärkeintä suojata ja hoitaa hiuksia. Siksi kaikki tuotteemme on erityisesti suunniteltu parantamaan ja ylläpitämään hiusten elinvoimaisuutta ja vastaamaan vaalennettujen hiusten ainutlaatuisiin tarpeisiin. Uudistuneissa tuotteissamme on öljyä sisältävä Anti-Damage Complex -vaalennusteknologia, joka vähentää hiusten katkeilua jopa 80 %* maksimoiden vahvuuden ja minimoiden vauriot. 

Värjäysportfolioomme kuuluu vaalennus- ja raidoitusaineita, jotka kattavat kaikki sävyt aina luonnollisen hennoista raidoista jäiseen platinablondiin. Uutena sävynä mukana on 10.1 Ashy Blonde, joka on lämmin ja luonnollinen väriskaalaa täydentävä sävy.

* verrattuna käsittelemättömiin hiuksiin 

Uusi ilmeemme

Myös pakkauksemme ovat kokeneet muodonmuutoksen: uusi raikas logo ja moderni design ilmentävät edistyksellistä hiustenhoitoa. Pakkauksiin tekemiimme parannuksiin lukeutuvat selkeät tiedot, havainnolliset värimerkinnät ja kierrätykseen kannustaminen.

Blonde on elämäntyyli

Vaaleahiuksisetkin voivat leikitellä tyylillään ja ilmentää itseään eri tavoin. Raidoitusaineemme (M1 ja M3) vaalentavat 3–6 astetta ja sopivat loistavasti hiuksiin luonnollisesti sulautuvien vaaleiden raitojen tekemiseen.  Vaalennusaineillamme (L10.1 ja L10.21) hiuksiin puolestaan saa luonnollisen pohjoismaisen vaalean sävyn. Schwarzkopf Blonde -vaalennussuihke (S1) on loistava valinta, kun haluat loihtia hiuksiisi kesäisen tyylin ja saada ne näyttämään auringon luonnostaan vaalentamilta. Näyttäviä tuloksia tavoitteleville sopivat tehokkaammat vaalennusaineemme (L1, L1+, L++ ja L101), jotka tekevät hiuksista häikäisevän vaaleat. Vaaleissa hiuksissa on voimaa!

Värjää hiuksesi kotona Schwarzkopf Blonden kanssa

You need to accept cookies to play this video

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Täydellinen nuttura

  Tutorials

  Täydellinen nuttura
  ...
 • Miten saada taeydelliset luonnolliset laineet

  Tutorials

  Miten saada taeydelliset luonnolliset laineet
  ...
 • Tee se itse babylights

  Tutorials

  Tee se itse babylights
  ...
 • 3 tips to get the perfect hair color

  Uutiset

  3 vinkkiä täydelliseen väritulokseen!
  ...