Skip to Content

Tee-se-itse: babylights

Raidoitetut hiukset ovat yhä suosittuja luonnollisuutensa ansiosta, erityisesti kesäkuukausien aikana. Raidoitetut hiukset ovat kuin auringon vaalentamat: babylightseilla saat takuulla raikkaan lookin, myös balayage-hiuksille. Näytämme sinulle, miten voit loihtia itsellesi tämän hiusväritrendin hetkessä!

Trendi, joka todella saa meidät näyttämään nuoremmalta: babylights! Ohuet raidat ovat ansainneet nimensä syystä. Ne muistuttavat meitä lapsuuden päivistä, kun temmelsimme ympäri pihaa ilman huolia tai velvollisuuksia. Hyvänä sivuvaikutuksena tulivat auringon vaalentamat hiukset. Nyt voimme luoda nämä luonnolliset raidat uudelleen, milloin tahansa!

Ohjeet:

1. Värin valinta

Saadaksesi mahdollisimman luonnollisen tuloksen, raidat hiusten etuosassa ja latvoissa kannattaa värjätä vain yksi tai kaksi sävyä vaaleammaksi kuin pohjaväri. Jos kontrasti on liian voimakas, lopputuloksesta tulee kaksivärinen tai ombré-tyylinen. VINKKI: on parempi vaalentaa hiuksia vähitellen ja saavuttaa täydellinen babylight-look asteittain, kunnes saavutat halutun tuloksen, sen sijaan että päädyt liian vaaleaan sävyyn. Huomioi: anna vähintään neljä viikkoa kulua vaalennusten välissä.

2. Tekniikka

Ennen tarvittiin useita erilaisia välineitä kotona raidoittamiseen, mutta enää ei tarvitse. Blonde raidoituspakkaukset ovat suunniteltu erityisesti raidoittamiseen ja babylightseille. Pakkaukset sisältävät astian ja lastan, jotta voit sekoittaa vaalennusaineen. Tärkeimpänä pakkauksessa on kuitenkin ohut harja ja raidoitushuppu, jotta saat mahdollisimman ohuita raitoja ja auringon vaalentaman lookin.

3. Levitys

Kun hiuksia vaalennetaan värjäämällä, tarvitaan yleensä lämpöä, jotta värjäys olisi tehokkaampaa. Ei kuitenkaan babylightseissa. Niihin et tarvitse foliota tai lämpölaitteita, sillä tuloksen kuuluu olla hienovarainen – muista vain aloittaa latvoista ja työstää kohti hiuspohjaa, ihosi lämpö saa vaalennusaineen kehittymään nopeammin kuin muualla hiuksissa.

Näillä vinkeillä voit luoda itsellesi auringon vaalentamat hiukset upeilla babylightseilla!

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Täydellinen nuttura

  Tutorials

  Täydellinen nuttura
  ...
 • Miten saada taeydelliset luonnolliset laineet

  Tutorials

  Miten saada taeydelliset luonnolliset laineet
  ...
 • 3 tips to get the perfect hair color

  Uutiset

  3 vinkkiä täydelliseen väritulokseen!
  ...