Koe Natural & Easy

Schwarzkopf Natural & Easy on itsestäänselvä valinta halusit sitten korostaa luonnollista väriäsi tai kokeilla uusia vivahteikkaita sävyjä. Tarjoamme korkeatasoisia värejä jotka peittävät harmaat jopa 100-prosenttisesti, samalla raviten ja suojaten hiuksia. Keskittyen luonnollisiin ainesosiin sekä ympäristöystävällisiin pakkauksiin ajattelemme sekä luonnon että hiustesi parasta.

Tehokkaita ja laadukkaita värejä jotka peittävät harmaat 100-prosenttisesti

Messy bun

Natural & Easy tarjoaa luonnollisia värejä laadusta kompromisoimatta. Tavoitteemme on olla avoimia ja käyttää luonnollisia ainesosia, tarjoten parhaan mahdollisen lopputuloksen. Käytämme ranskalaista laventelivettä ravitsevassa värivoiteessamme ja pakkauksen mukana tuleva hoitoaine sisältää oliiviöljyä Välimereltä, joka tekee hiuksista sileät ja kiiltävät.

Ympäristön ja hiustesi parhaaksi

Kestovärimme sisältävät nyt jopa 93 %* ja hoitoaineemme 97 %** luonnollisia ainesosia. Vaikka tuotteet on valmistettu pääosin luonnosta saatavista raaka-aineista, niiden aikaansaamat sävyt ovat silti voimakkaita ja vivahteikkaita. Tuotteen sisällön lisäksi olemme myös kehittäneet pakkaukset kestävä kehitys etusijalla. Olemme vähentäneet ympäristövaikutustamme käyttämällä kierrätettyä alumiinia sekä FSC-sertifioitua paperia kartonkipakkausten valmistuksessa.

*sisältää veden, % riippuen tuotteesta. 
**sisältää veden. 

Värjää hiuksesi kotona Schwarzkopf Natural & Easy:n kanssa

You need to accept cookies to play this video

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Täydellinen nuttura

  Tutorials

  Täydellinen nuttura
  ...
 • Miten saada taeydelliset luonnolliset laineet

  Tutorials

  Miten saada taeydelliset luonnolliset laineet
  ...
 • Tee se itse babylights

  Tutorials

  Tee se itse babylights
  ...
 • 3 tips to get the perfect hair color

  Uutiset

  3 vinkkiä täydelliseen väritulokseen!
  ...