one dam image
Gliss

Ultimate Oil Elixir

null

Onko hiuksissasi kaksihaaraisia tai tuntuvatko ne haurailta ja elottomilta? Oikeilla tuotteilla on mahdollista saada terveet, kiiltävän kauniit hiukset. Kaikki Ultimate Oil Elixir -sarjan Gliss-tuotteet on suunniteltu erityisesti kaikkein vaurioituneimmille hiuksille. Tuotesarjan nestemäinen keratiini ja ravitseva öljy hoitavat sekä vahvistavat hiusten rakennetta latistamatta niitä. Intensiivinen Nutri Repair -koostumus korjaa vahingoittuneita hiuksia ja niiden pintaa. Hiukset saavat takaisin luonnollisen vastustuskykynsä ja suojan kulumista, kaksihaaraisia ja kuivuutta vastaan.

Ultimate Oil Elixir

Shampoo

Ravitsee intensiivisesti hiuksia ja tasoittaa hiusten rakennetta, lopputuloksena jopa 95 % vähemmän kulumista hiuksissa*

Ultimate Oil Elixir

Conditioner

Tekee hiuksista helposti kammattavat, ravitsee intensiivisesti hiuksia ja tasoittaa hiusten rakennetta, lopputuloksena jopa 95 % vähemmän kulumista hiuksissa

Ultimate Oil Elixir

Balsamspray

Öljyeliksiiriä sisältävä koostumus ravitsee hiuksia intensiivisesti ja vahvistaa niiden rakennetta. Tekee hiuksista heti helposti kammattavat ja ehkäisee huomattavasti hiusten kulumista.

Ultimate Oil Elixir

Serum

Ravitsee intensiivisesti hiuksia ja tasoittaa niiden rakennetta. Tekee hiuksista täydellisen kiiltävät ja joustavat sekä ehkäisee huomattavasti hiusten kulumista.

Ultimate Oil Elixir

Daily Oil Elixir

Vaurioituneille hiuksille, jotka tarvitsevat kimmoisuutta ja kiiltoa. Ravitsee hiuksia hoitavilla öljyillä tekemättä niistä raskaita.

  • Thumbnail – Shampoo
  • Thumbnail – Conditioner
  • Thumbnail – Balsamspray
  • Thumbnail – Serum
  • Thumbnail – Daily Oil Elixir