Brands | Hiusten värjäys | Color Expert

OMEGAPLEXIN® salaisuudet

Vallankumouksellisen plex-teknologian marssi ammattilaiskampaamoista kotiin on alkanut. Mutta miten OMEGAPLEX®in innovatiivinen teknologia oikeasti toimii? Täällä vastaamme kaikkiin kysymyksiin ja kerromme teknologian salaisuudet yksityiskohtaisesti.

OMEGAPLEX® yhdistää värjäyksen ja hoitavuuden

Hiusten vaurioitumisesta on tullut yksi tärkeimmistä tutkimusalueista viime vuosina. Vahingoittuneita hiuskuituja on tutkittu ympäri maailmaa ja suurimmiksi ongelmiksi hiusten vaurioitumisessa on paljastunut hiusten värjäys sekä vaalennus.


Tutkimuksiin pohjautuen neljä vahingoittuneiden hiusten ominaisuutta voidaan määritellä: 

 

 • Hiusten katkeilu
  Hiusten katkeilu viittaa vahingoittuneisiin hiuksiin, se yhdistetään yleensä hiusten katkeiluun esimerkiksi kammattaessa.
 
 • Hiusten hauraus
  Toistuvat venymätestit osoittavat, että vahingoittuneet hiukset muuttuvat ajan kuluessa vähemmän ja vähemmän joustavimmiksi.
 
 • Hiusten huokoisuus
  Hiusten vaurioitumismekanismia tutkitaan mittaamalla hiusten huokoisuutta. Tulokset viittaavat siihen, että vahingoittuneiden hiusten huokoset ovat suurentuneet, jolloin hiukset ovat haavoittuvia.
 
 • Hiusten karkeus
  Hiusten karkeus johtuu siitä, että hiusten suomukerroksen karvat ovat epäsäännölliset ja tekevät siten hiuksista karkeat sekä kuivat - ilmiötä kutsutaan usein "tuulitukaksi".Tutkimukset osoittavat tällaisten vahinkojen syyksi usein värjäyksen tai vaalentamisen.
*Lähteet: 2010 Japanese Dermatological Association, 2008 Journal of Cosmetic Science, Handbook of Cosmetic Science and Technology 2010.

Mikrosidokset: vahvojen hiusten salaisuus

Mikrosidokset ovat hiusten sidosaine, joka sitoo hiusten fibrillejä yhteen hiuksen kuitukerroksessa. Sidokset toimivat kirjaimellisesti sillan tapaan liittäessään fibrillit yhteen. Kuten jo nimikin kertoo, mikrosidokset antavat hiuksillesi sen voiman ja rakenteen.


Värjäyksen tai vaalennuksen takia hiuskuidun sidoksia rikkoutuu usein. Hiusten sisempi osa ei silloin ole enää riittävän vahva pitämään fibrillejä yhdessä, jolloin hiusten vahvuus sekä joustavuus katoavat ja hiuksista tulee hauraat. Huuhtelun jälkeen värjäyksen aukaisemat hiussuomut eli kutikulat sulkeutuvat, mutta vahinko on jo ehtinyt tapahtua!

 

Color Expert vähentää näitä vahinkoja. Katsotaanpa tarkemmin!

Teknisesti katsoen se on todellinen ihme

Vallankumouksellinen OMEGAPLEX®-teknologia on innovatiivinen ratkaisu värjättyjen hiusten suojaamiseksi. Schwarzkopfin Color Expert on ensimmäinen kotivärjäysmenetelmä, joka pohjautuu tähän mullistavaan OMEGAPLEX® Anti-Breakage -teknologiaan.

 

Luota OMEGAPLEX®iin, sen **3-vaiheinen teknologia** on kehitetty suojaamaan ja vahvistamaan hiusten mikrosidoksia värjäyksen aikana sekä sen jälkeen.

 

Vaihe 1: Hiusväriseokseen lisättävä Anti-Breakage-seerumi suojaa mikrosidoksia värjäyksen aikana.

 

Vaihe 2: Pakkaukseen sisältyvä Repair Sealer -hoito vaikuttaa värjäyksen jälkeen korjaten hiuskuituja syvältä ja korostaen värikylläisyyttä. Hiuksen pinta sulkeutuu ja se saa pitkäkestoista vahvuutta, kiiltoa sekä joustavuutta.

 

Vaihe 3: Kolmen viikon kuluttua käytettävä Repair Reviver -hoito ylläpitää tulosta, jolloin hiuslaatu pysyy parempana.