one dam image
Gliss

Color Protect & Shine

null

Nykyaikaiset hiusvärit on kehitetty hellävaraisiksi hiuksille, mutta ne vaikuttavat silti hiusten luonnolliseen rakenteeseen. Toistuvasti värjätyt hiukset muuttuvat usein kiillottomiksi sekä elottomiksi ja niiden latvat alkavat haaroittua. Värjätyt hiukset kaipaavat tehokasta ja elvyttävää hoitoa erityisesti niitä varten suunnitelluilla hiustenhoitotuotteilla. Gliss Color Protect & Shine puhdistaa hiukset hellävaraisesti hiusväriä suojaten. Nestemäisiä kristalleja ja UV-suojaa sisältävä koostumus suojaa hiuksia sekä antaa niille syvän ja hohtavan kiillon.

Color Protect & Shine

Shampoo

Antaa hiuksille UV- ja värinsuojan, mikä tekee hiuksista hohtavan kiiltävät ja suojaa väriä jopa 12 viikkoa.

Color Protect & Shine

Conditioner

Antaa hiuksille UV-suojan, joka tekee hiuksista hohtavan kiiltävät ja helposti kammattavat sekä suojaa väriä jopa 12 viikkoa.

Color Protect & Shine

Repair-In-Oil Spray

Antaa hiuksille UV-suojan sekä tekee hiuksista kauniin kiiltävät ja kimmoisat. Korjaava 3D-Color-Luminance-koostumus suojaa väriä jopa 12 viikkoa.

Color Protect & Shine

Anti-Fading Mask

Antaa hiuksille UV-suojan sekä ravitsee ja korjaa tehokkaasti tehden hiuksista hohtavan kiiltävät. Täyteläinen rakenne ja ylellinen hoito estävät haalistumisen ja suojaavat väriä jopa 12 viikkoa.

  • Thumbnail – Shampoo
  • Thumbnail – Conditioner
  • Thumbnail – Repair-In-Oil Spray
  • Thumbnail – Anti-Fading Mask