Brands | Hiusten hoito | Gliss

Mikä GLISS-sarja sopii parhaiten sinun hiuksillesi? Autamme sinua oikean tuotesarjan löytämisessä!

Onko sinulla rasvoittunut tyvi, elottomat hiukset ja haaroittuneet latvat? VALITSE: GLISS SUPREME LENGTH

null

Supreme Length on ensimmäinen pitkille hiuksille suunnattu hiustenhoitosarja. Sen ainutlaatuinen koostumus* korjaa vaurioituneita pituuksia ja uudistaa haaroittuneita latvoja. Gliss Supreme Length poistaa myös ylimääräisen öljyn hiuksista ja antaa täydellistä hoitoa hiuksille. Tuoksu: Raikas ja naisellinen pioni(*Keratiini-seerumi + Mikrolipidit)

Värjäätkö ja muotoiletko hiuksiasi usein, jolloin ne tarvitsevat erityistä hoitoa? VALITSE: GLISS FIBER THERAPY

null

 

Gliss Fiber Therapy* on ensimmäinen Gliss-sarja OMEGAPLEX®-teknologialla. Tämä innovatiivinen teknologia hoitaa ja korjaa vaurioituneita hiuskuidun sidoksia sekä antaa pitkäkestoista hoitoa tulevia vaurioita vastaan. Ei enää karheita ja vaurioituneita hiuksia! (*Keratiiini-seerumilla + OMEGAPLEX®-teknologialla)

Onko sinulla kuivat, rasittuneet ja vaurioituneet hiukset? VALITSE: GLISS TOTAL REPAIR

null

 

 

Päivittäisten rasituksien takia hiuksista tulee usein kuivat, rasittuneet ja helposti katkeilevat. Gliss Total Repair suojaa vaurioilta ja korjaa hiuksia päivittäisiä rasituksia vastaan. Tämä Gliss-sarja sisältää Keratiini-seerumia, joka tekee hiuksista helposti kammattavat, joustavat ja kiiltävät sekä tietenkin täysin hoidetut!

Värjäätkö, sävytätkö tai raidoitatko hiuksiasi? VALITSE: GLISS COLOR PROTECT & SHINE

null

 

 

Gliss Color Protect & Shine antaa hiuksille värinsuojan ja intensiivistä hoitoa. Tämä Gliss-sarja* on täydellinen, kun haluat ylläpitää hiusvärisi kylläisyyttä ja vivahteikkuutta! (*Keratiini-seerumilla + 3D Color Luminance -koostumuksella)

Onko sinulla hauraat ja rasittuneet hiukset? VALITSE: GLISS SENSATIONAL STRENGTH

null

 

 

Gliss Sensational Strength antaa hauraille ja rasittuneille hiuksillesi vahvistavaa hoitoa*. Vahvistaa ja tasapainottaa sekä tyveä että pituuksia. (*Keratiini-seerumilla + Proteiini-koostumuksella)

Onko sinulla elottomat, ohuet ja kiillottomat hiukset? VALITSE: GLISS MILLION GLOSS

null

 

 

Intensiivinen kiiltoeliksiiri auttaa palauttamaan hiustesi kiillon. Gliss Million Gloss* hoitaa hiukset tyvestä latvaan tuoden niihin kiiltoa. Lopputuloksena kiiltävät kauniit hiukset! (*Keratiini-seerumilla + Gloss Elixir -koostumuksella)

Onko sinulla ylirasittuneet ja hauraat sekä kuivat hiukset? VALITSE: GLISS ULTIMATE OIL ELIXIR

null

 

 

Gliss Ultimate Oil Elixir* antaa ravitsevaa öljyhoitoa hoitaen hauraita hiuksia sekä suojaten niitä vaurioilta! (*Keratiini-seerumilla + Oil Elixir -koostumuksella)              

GLISS for every hair need - don't cut choose repair!

Löydä: