Hiusten värjäys | Värjättyjen hiusten hoito

Ruskean tukan hoito - näin saat hiuksiisi tyylikkyyttä

Blondi ja punainen tukka saavat kaikkien ensihuomion - mutta vain hetkeksi, sillä ruskea tukka saa viipyileviä katseita, jotka kestävät pidempään. Sen vuoksi kannattaa esitellä ruskeita hiuksia parhaimmillaan ja kiiltävinä.  

Ruskeat hiukset

Ruskea tukka ei voi koskaan kiiltää liikaa. ALT-Tag: Ruskeat hiukset

Ruskeat hiukset herättävät huomion yleensä toisella vilkaisulla, niinkuin ihana kashmirhuivimme, täydellinen takkimme tai lempifarkkumme. Arvostuksemme kasvaa ajan myötä, kun katselemme tarkemmin. Kaikista hiusväreistä ruskeat pigmentit ovat rikkaimpia sävyltään. Hyvin hoidetut ruskeat hiukset, ehkä jopa taidokkaasti värjätyt tai sävytetyt, ovat herkkua silmillemme, aivan kuten viiden ruokalajin ateria on juhlaa aisteillemme. Kumpikaan ei ole helposti saavutettavissa ilman työtä, omistautumista ja oikeita aineksia. 

Ruskeiden hiusten hoito - näin pidät huolta upeista ruskeista hiuksistasi

 

  • UV-suoja on tärkeää ruskeahiuksisille samoin kuin blondeillekin. Vaikka luonnostaan ruskean hiuksen pigmentit voivat muuttaa UV-säteet lämmöksi, aurinko haalistaa silti väriä. Hiuksia tulisi suojata auringolta etenkin silloin, kun hiukset on värjätty. UV-säteet haalistavat värjättyjä hiuksia nopeammin kuin värjäämättömiä ja pitkäaikainen altistuminen UV-säteille heikentää ja haurastuttaa hiuksia.
  • Kun olet värjännyt hiuksesi ruskeaksi, tulisi sinun käyttää tuotteita, jotka on tarkoitettu erityisesti ruskeille hiuksille. Tuotteet hoitavat väriä ja antavat kiiltoa. Erityisshampoiden ja hoitoaineiden lisäksi voit käyttää hiuksiin jätettävää hoitoainetta, jota suihkutetaan pyyhekuiviin hiuksiin. Nämä hoidot syventävät ruskeaa väriä ja luovat lämpimiä sävyjä hiuksiisi.
  • Kloorivesi tai kuparia sisältävä vesi voi antaa vaaleanruskeille hiuksille vihreän sävyn. Tähän on helppoja kotikonsteja: huuhtele hiuksiasi happamalla nesteellä, kuten laimennetulla sitruunamehulla tai veteen liotetuilla aspiriinitableteilla.
  • Ruskea voi menettää kirkkautensa värjäysten välillä. Tässä tapauksessa voit käyttää sävyainetta, jossa ei ole ammoniakkia. Se huuhtoutuu pois eikä muuta hiustesi väriä, vaan tehostaa jo olemassa olevaa väriä.
  • Luonnonöljyt, kuten oliiviöljy, arganöljy tai aprikoosiöljy, hoitavat ja auttavat korjaamaan hiusten rakennetta. Nämä öljyt sopivat todella hyvin ruskeiden hiusten hoitoon, sillä ne antavat niille kestävää luonnollista kiiltoa. Käytä tuotteita joissa on näitä luonnollisia aineksia säännöllisesti antaaksesi hiuksillesi parasta mahdollista hoitoa.