hair-color-white
Hiusten värjäys | Valkoiset hiukset

Nuori nainen valkoisissa hiuksissa

Valkoinen - ei harmaa, ei platinablondi, vaan kirkas valkoinen on erittäin kirkas hiusväri, joka sopii kaikkiin vuodenaikoihin, ei pelkästään kylmään kauteen. Kerromme miksi valkoinen hiusväri peittoaa punaiset hiusvärit ja annamme vinkkejä valkoisten hiusten muotoiluun.

Nykyään punaiset hiukset eivät enää ole harvinaiset, eikä niihin liity juurikaan mystiikkaa. Monet naiset värjäävät hiuksensa punaisiksi ja suosittuja punaisen sävyjä onkin monia, kuten vaalea mansikka, kupari ja mahonki. Punaiset hiusvärit ovat niin yleisiä, että ainoaksi tavaksi erottua joukosta jää poikkeuksellisen valkoiset hiukset.

Jotta hiusten väristä tulee suosittu, täytyy se ensin näkyä catwalkeilla. Ihmiset tarkkailevat miten mallit, tähdet, julkkikset ja bloggaajat suhtautuvat uusiin hiusväreihin ja tekevät päätöksensä sitten sen pohjalta. Vaikka väri olisikin suosittu, tulee sen silti olla myös hyvin erottuva, jotta se nousee puheenaiheeksi muotimaailmassa ennen kuin siitä tulee trendi. Juuri nyt tämä pöhinä ja kuhina käy valkoisten hiusten ympärillä.

Valkoinen viestii selkeyttä, viattomuutta, totuutta ja yksinkertaisuutta

Valkoinen ei ole yhtä kuuma kuin tulipunainen, ei yhtä makea kuin pastellivärit, vaan se viestii viileää luontoa, lunta ja jäätä. Valkoinen vaimentaa kaikki sitä lähellä olevat elementit, joista muodostuu valkoisen värin reunat ja ääriviivat.

Valkoiset hiukset ovat usein ikääntymisen aiheuttamat, eikä niitä yleensä liitetä nuoruuteen, poikkeuksena toki pellavapäiset lapset. Kelly Osbourne ja muut nuoret tähdet leikkivät kuitenkin upealla nuorella ulkonäöllään ja ikääntymistä symboloivalla hopeanharmaalla hiusvärillä. [Linkki artikkeliin] Valkoisista hiuksista on siis tulossa varteenotettava vaihtoehto edelleen muodikkaille tulipunaisille tai kuninkaallisen violeteille hiuksille.

Kuinka värjäät hiukset valkoisiksi

Erittäin vaalean platinablondin hiukset näyttävät lähes valkoisilta. Valkoiset hiukset onkin luotu poistamalla hiusten luonnolliset pigmentit, joiden puuttuminen keventää hiusten luonnollista väriä. Sen jälkeen hiukset sävytetään mattavalkoisella.

Valkoisiin hiuksiin sopivia kampauksia ja hiustyylejä

Selkeästi leikatut hiustyylit, kuten tarkasti leikattu polkkatukka, tyylikäs sileä ponnari suoralla otsatukalla tai tarkka epäsymmetrinen leikkaus sopivat erinomaisesti valkoisten hiusten kanssa.

Kerroksittain leikattu tai hapsuinen hiusten reuna, kuten epätasainen otsatukka, epätarkasti leikattu pituus tai hapsuinen partaveitsellä leikattu polkka lisäävät valkoisten hiusten luonnollisen viileää vaikutelmaa.

Integroitujen palmikoiden ja lettien elementit näkyvät paremmin vaaleissa hiuksissa. Valkoinen lisää näkyvyyttä ja vetovoimaa lettiin tai palmikkoon. Hyödynnä tätä!

Muotivärit ja valkoiset hiukset

Valkoiset hiukset
© Getty Images

Muotibloggaaja Linda Tol yhdistää valkoiset hiukset pastellinsävyihin, kuten vaaleanpunaiseen mekkoon ja huulipunaan.

Pastelli: Pinkit, aprikoosit, vaaleansiniset, mintun vihreät tai violetit eli eri pastellisävyt asuissa, koruissa ja asusteissa eivät kilpaile valkoisen hiusvärin kanssa. Pastellinsävyiset raidat valkoisissa hiuksissa luovat hiuksiin särmää. Valkoisten hiusten kanssa on erittäin tärkeätä käyttää myös värikkäitä elementtejä, kuten vahvaa silmämeikkiä ja värikkäitä asusteita, jotta yleisilme ei ole harmaa tai haalistunut pastelli. Värikkäät bandanat, huivit ja korut luovat kauniita kontrasteja valkoisten hiusten kanssa.

Käytä mustia vaatteita ja asusteita dramaattisen kontrastin luomiseksi. Mustan ja valkoisen kontrasti on upea, kun lisäät siihen vielä vähän ekstraa (katso kuvat artikkelin alussa). Vaihtoehtoja ovat musta bleiseri, smokey eyes -silmämeikki ja mustat korut.

Linkit:

Linda Tolin blogi >> lindatol.com