Hiusten värjäys | Vaaleat hiukset

Tumma juurikasvu on osa tyyliä

Haluaisitko värjätä hiuksiasi, mutta pelkäät toistuvaa juurten värjäystä? Enää ei tarvitse pelätä tummaa tyvikasvua. Kauas on päästy niiltä ajoilta, kun juurikasvu oli tabu ja täytyi piilottaa.  Piileskely ei ole enää tarpeen; tumma juurikasvu on nykyään hyväksyttävää kaikkialla, jopa Gaala-tilaisuuksissa. Katso galleriamme tähtiä esittelemässä versioita tästä tyylistä. Kerromme myös muutamia stailausvinkkejä, joiden avulla voit näyttää trendikkäältä, mutta huolitellulta ennen seuraavaa värjäyskertaa.

Kaksivärinen trendi on tehnyt tumman juurikasvun hyväksyttäväksi vaaleissa hiuksissa. Vielä vähän aikaa sitten tyvikasvuoli tabu ja tuli värjätä piiloon ja se pakotti useat naiset värjäämään hiuksensa usein.  Nyt tämä tabu on alku uudelle trendikkäälle kaksivärityylille; ombré hiusväri toimii hyvin ennen seuraavaa värjäyskertaasi.

Rento asenne pieniä asioita kuten juurikasvua kohtaan on ehdottoman hyvä idea. Liian tiukkana olemisella ei ole mitään hyötyä ja se rajoittaa luovuutta!

Tumma juurikasvu vaaleissa hiuksissa: Tabusta hiustyyliksi

Nykyään naisia, joilla on tumma tyvikasvu saatetaan pitää hieman kapinallisina. He eivät piittaa vanhoista käytännöistä, joihin kuuluivat tiukat säännöt, kuten ”tumma juurikasvu vaaleissa hiuksissa pitää peittää”. Usein tämä kapinallisjoukko kasvaa ryhmäksi, joka sitten raivaa tiensä yleiseen hyväksyntään. Se vaatii vain hieman kärsivällisyyttä, tabut eivät katoa helposti. Naiset, joilla on tummat hiukset juurista ja vaaleat latvoista, ovat hyvää matkaa syrjäyttämässä tätä tabua. Jopa muutamat julkkiksetkin kantavat tummaa juurikasvuaan ylpeinä punaisella matolla. Pehmeät laineet, rantakiharat ja trendikkäät lyhyet hiukset (kuten Cameron Diazilla) ovat erityisen toimivia tähän hiustyyliin.  

Se kuinka usein hiuksia värjätään on nykyään lähes ennemminkin tyylivalinta kuin pyrkimys tyvikasvun piilottamiseen. Nykyajan naiset ovat saaneet tarpeekseen sääntöjen noudattamisesta.

Vinkkejä tumman juurikasvun värjäämiseen

Olemmeko jo vakuuttaneet sinut? Jos olet valmis kaksiväri-lookiin tai haluat vain pidentää värjäysväliä, meillä on hyödyllisiä vinkkejä sinulle. Kapinallisethan haluavat silti näyttää hyviltä.

 

1. Liukuvärjätyt hiukset näyttävät erityisen tyylikkäiltä laineiden tai kiharoiden kanssa. Molemmat ovat rentoja tyylejä, jotka toimivat hyvin yhdessä.

2. Tumma juurikasvu vaaleissa hiuksissa näyttää rennolta hoitamattoman sijaan, jos hiukset ovat terveet ja hyväkuntoiset.

3. Tumma juurikasvu näyttää paremmalta, jos värien välillä ei näy selkeää rajaa. Muutos tummasta vaaleaan ei tulisi olla selkeästi erottuva.  Pehmeä epätasainen siirtymä tummasta vaaleaan on paljon kauniimpi.

4. Jos olet epävarma kaksivärisestä ombré tyylistä tai juuri sinulle sopivan hiustyylin valitsemisesta, ammattimainen Schwarzkopf-stailisti odottaa sinua aivan kulman takana.

Tietenkin voit myös peittää tumman juurikasvusi värjäämällä sen. On olemassa laaja valikoima juurikasvun paranteluun tarkoitettuja tuotteita, joita voi käyttää jakauksiin ja niihin kohtiin, missä juurikasvusi näkyy eniten. Tämä pidentää hiustesi värjäysväliä.