Hiusten värjäys | Vaaleat hiukset

Pohjoismainen vaalea tukka on in

Vaalea tukka yhdistetään usein huolettomiin kesäpäiviin ja hauskanpitoon rannalla. Elin Kingin mielestä Ruotsalainen versio blondista on kaikkein upein, tästä hyvänä esimerkkinä hän pitää Malin Åkermania. Me näytämme sinulle hiustyylejä himoitusta vaaleasta blondista.

Blondeja on monen sävyisiä. Ruotsalainen näytteljä Malin Åkerman ottaa kaiken irti skandinaavisen vaaleista hiuksista.

Skandinaavinen blondi sävy

Vaaleat hiukset

Ruotsalainen bloggaaja Elin Kling ja Mena Suvari pitävät Skandinaavisesta blondista versioista.

Elin Klingin mielestä yksinkertainen ja minimalistinen tyyli sopii hänen persoonallisuuteensa. Hänen vaaleat hiuksensa toimivat rennon tyylin kanssa täydellisesti. Hän värjää hiuksensa skandinaavisen vaaleaksi. Elin on täydellinen esimerkki ihannoidusta vaaleatukkaisesta ruotsalaisesta naisesta.

Mena Suvarin tämänhetkinen hiusväri on vaalean blondi. Se on hienovarainen muutos aiemmasta aurinkoisesta blondista; tämän ruotsalainen version aikaansaaminen vaatii sinertäviä hiuspigmenttejä. Mutta älä huoli, hiuksesi eivät muutu siniseksi! Viileät sinisen pigmentit kompensoivat aurinkoisen blondin kellertäviä pigmenttejä tukassa ja luovat vaaleamman version blondista.

Hopeashampoon käyttö auttaa ylläpitämään skandinaavisen vaaleita hiuksia. Hopeashampoo auttaa hiuksia myös saavuttamaan kalpeamman vaalean sävyn.

Vaaleaa blondia on joka sävyyn

Eri blondin sävyjä ei totisesti ole liian vähän; sävyt vaihtelevat platinasta kultaiseen ja karamelliin. Kate Hudsonin kultainen blondi korostaa tämän lämmintä ja aurinkoista olemusta. Se on vain muutaman asteen kauempana perinteisestä pohjoismaalaisesta blondista. Tätä värisävyä dominoivat lämpimät vaaleat sävyt, joissa on ripaus punaista.

Muutaman tummemman sävyn sekoittaminen vaaleisiin hiuksiin auttaa tuomaan esiin viileämmän ja sähäkämmän puolen perinteisen rock-hengen mukaisesti. Amanda Seyfriedillä on selkeästi kokemusta hiustensa värjäämisestä. Tähän asti hänellä on ollut muun muassa punaiset, platinanvaaleat sekä vaaleanruskeat hiukset. Nyt hänellä on karamellin vaaleat hiukset.