Hiusten värjäys | Vaalea hiusväri

Tummanvaaleat hiukset lisäävät naisellista viehätysvoimaasi

Auringonsäteiden leikki tummanvaaleissa hiuksissa paljastaa hiusten upean kultaisen värin ja hienostuneen rakenteen. Me näytämme kuinka tällaiset hiustyylit luodaan, neuvomme kuinka saat itsellesi tämän houkuttelevan ja naisellisen hiusvärin ja kerromme, kuinka hoidat upeita tummanvaaleita hiuksiasi.

Tummanvaaleat hiukset eivät todellakaan ole tylsät. Anna sisäisen taiteilijasi nauttia tummanvaalean monivivahteikkuudesta. Tummanvaalea väri on pehmeä ja kevyt ja se suorastaan huokuu naisellista eleganssia ja lämpöä. On melkein mahdoton sanoa ei upealle tummanvaalealle värille, etenkin jos hiusmallisi sallii hiusten liikkua vapaasti, jolloin väriin lisätty upea raidoitus pääsee todella oikeuksiinsa. Tummanvaaleat hiukset kehystävät kasvojasi pehmeästi korostamatta liikaa meikkiä ja kasvojen muotoa.

Kuinka tummanvaalea värjäys tehdään

© Getty Images

Näyttelijä Kate Bosworthilla on upeat viileän tummanvaaleat hiukset. Vaaleat raidat lisäävät värin syvyyttä ja luovat mielenkiintoisia valon heijastuksia.

Upean tummanvaalean värin saavuttamiseksi hiustesi luonnollisen värin tulisi olla erittäin vaalean ja keskiruskean välillä. Näin saavutat parhaan tuloksen, kun käytät kestovärejä ja sävytteitä. Määrittele luonnollinen värisi erittäin huolellisesti ennen kuin päätät minkä viileistä tai lämpimän tummista tummanvaaleista sävyistä valitset.

Varoitus: Jos hiuksissasi on raitoja tai olet valkaissut ne, voi tämä vaikuttaa tummanvaalean värin lopputulokseen. Valkaisu ja raidoitus muuttaa hiusten luonnollista punaista pigmenttiä. Tämän seurauksena käyttämäsi tummanvaalean värin lopputulos ei välttämättä ole haluttu.

Kun olet värjännyt hiuksesi tummanvaaleiksi, voit lisätä muutamia korostusraitoja Kate Bosworthin malliin. Tummanvaalea sopii moniin hiusmalleihin ja kampauksiin.

Näin hoidat tummanvaaleita hiuksia

Vain terveiden hiusten sileä ja ehjä pinta antaa täydellisen lopputuloksen ja näyttää tummanvaalean värin upeana. Hiusten värin muodostavat pigmentit menevät syvälle hiusrakenteeseen. Terveiden hiusten pigmentti peittää koko hiuksen ja väri loistaa upeasti pigmenttikerroksen läpi. Tässä kohtaa voit ottaa avuksesi väriä suojaavan shampoon ja hoitoaineen. Nämä suojaavat värjättyä hiusta ja pitävät hiukset kauniina ja terveinä.

Tummanvaaleisiin hiuksiin sopivia meikkausvinkkejä

Tummanvaalea on pehmeä, luonnollisen näköinen väri. Käytä nude-meikkityyliä säästeliäästi lisätäksesi luonnollisen kaunista ilmettäsi. Vaalea ihonväri yhdistettynä viileisiin tummanvaaleisiin hiuksiin näyttää erityisen hyvältä kevyellä ruusunpunaisella poskikorostuksella. Lämmin tummanvaalea sen sijaan vaatii pronssinhohtoisen poskikorostuksen.

Tummanvaaleat hiukset kannattaa muotoilla rohkeasti. Meikkivalintasi määrittää haluatko näyttää naiselliselta vai hieman kovemmalta. Neutraalit värit toimivat parhaiten yhdessä tummanvaaleiden hiusten kanssa. Räikeät värit eivät vain yksinkertaisesti ole harmoniassa pehmeiden tummanvaaleiden hiusten kanssa.

Kulta, okra ja ruskea ovat ihanteellisia meikkivärejä tummanvaaleiden hiusten kanssa. Ne saavat sekä hiukset että ihon hehkumaan lämpimästi. Viileät hopeasävyiset meikkivärit toimivat hyvin viileiden tummanvaaleiden hiussävyjen kanssa.