Hiusten värjäys | Trendikäs hiusväri ruskea

Tummanruskeiden hiusten uudet raidat

Valo on palannut pimeyteen! Puhtaat ja selkeät värit ovat palanneet kirkastamaan ruskeiden hiusten lumoa. Hillitty, hienostunut ja luonnollinen ovat tämän hetken ykköstrendien avainsanat. Latvavärjäys vai ombre? Vaihtoehtoja on nyt entistä enemmän. Esittelemme säihkyvän upeat uudet värjäystekniikat ruskeille hiuksille - vapaavärjäys eli ns. balayage , babylights eli hennot raidat ja asteittainen värjäys eli ns. ecaille. Kaikki hiusmallit ja hiustyylit sopivat näihin upeisiin uusiin värjäystekniikoihin.

Etsitkö luonnollista piristystä hiuksiisi? Tummanruskeiden hiusten loisto ja kauneus korostuu entistä enemmän luonnollisilla ja hienovaraisilla raidoituksilla. Tumman värin kirkastaminen raidoilla on tehokas tapa lisätä hiuksiin raikkautta, säihkettä ja sen lisäksi tämä tehokeino antaa modernin ja nuorekkaan lookin. Raidat ovat helppo tapa uudistaa tyyliä ilman suurta ja radikaalia muutosta. Entäpä mitä uusia tekniikoita on nyt tarjolla ruskeiden hiusten raidoitukseen ja värjäykseen?

Nyt haetaan nimenomaan luonnollista tyyliä sen sijaan, että käytettäisiin perinteisiä tyvestä latvaan ulottuvia, selkeästi hiusten perusväristä poikkeavia raitoja. Pehmeästi sävystä toiseen liukuvat värit, herkät raidat ja harmoniset sävyt ovat tämän hetken ykköstrendejä. Hiusten tulee olla luonnolliset, eikä värjätyn näköiset. Me esittelemme sinulle hienovaraiset raidoitustekniikat, jotka varmasti tuovat paljon iloa kaikille bruneteille:  balayage, hennot raidat ja upea asteittainen värjäys.

Tummanruskeiden hiusten uudet raidat: Balayage eli vapaan käden värjäystekniikka

null

Malli Courtney Sixx on hyvä esimerkki siitä miten balayage tekniikka yhdistää upeasti ja luonnollisesti kaksi väriä.

Termi balayage tulee ranskan kielen sanasta balayer, joka tarkoittaa lakaisemista tai harjaamista. Tässä värjäystekniikassa raidat tehdään ns. vapaalla kädellä erottelematta selkeitä suortuvia erikseen värjättäviksi. Lopputulos on mukavan erilainen perinteiseen raidoitustekniikkaan verrattuna, sillä hiuksiin ei tule selkeää raidan rajaa, jolloin sävyjen rajat ovat pehmeät ja kevyet. Näin kaksi eri väriä lomittuu toisiinsa hienostuneesti ja lopputulos on erittäin luonnollisen näköinen.

Tässä ns. vapaan käden tekniikassa värjäys aloitetaan noin 10cm tyvestä ja lopputulos on tyrmäävän kaunis. Värin voimakkuutta voi vaihtaa helposti hiustyypin ja oman maun mukaan. Lopputulos on aina yksilöllinen ja luonnollisen kaunis. Ja mikä parasta, tämä tekniikka sopii kaikkiin kampauksiin  ja kaiken pituisille hiuksille. Balayage-tekniikka sopii siis ihan kaikille!

Tummanruskeiden hiusten uudet raidat: Babylights eli herkät raidat

Tummanruskeiden hiusten uudet raidat

Näyttelijä Lea Michelen hiukset ovat hohtavan kauniit hillityn herkillä raidoilla korostettuina.

Nämä herkät ja hillityt raidat ovat varma valinta niille, jotka haluavat hiuksiinsa vain pientä muutosta ja hillittyä korostusta. Yleensä nämä raidat laitetaan kasvojen ympärille etuhiuksiin ja -suortuviin. Herkät raidat on oiva keino korostaa kasvojen raikkautta ja luonnollisuutta! Lisäksi tällä tekniikalla hiuksiin saadaan lisää runsautta. Tämä tekniikka sopii hyvin myös erityisen luonnollisen lopputuloksen varmistamiseen – raidoitetaan vain yksittäisiä latvasuortuvia ja säilytetään pääosin hiusten luonnollinen väri. Näitä raitoja varten hiusten tulisi olla vähintään puolipitkät, jotta nämä suositut ja hillityn herkät raidat ovat parhaimmillaan ja antavat hiuksiin reilusti runsautta ja eloisuutta.

Tummanruskeiden hiusten uudet raidat: Asteittainen eli ns. ecaille -värjäys

Tummanruskeiden hiusten uudet raidat

Näyttelijä Laura Marano suosii aurinkoista tyyliä - myös näin syksyllä. Hänen aurinkonsa salaisuus on ecaille-värjäystekniikka.

Ecaille-tekniikka ei itse asiassa ole raidoitustekniikka, vaan ihan uusi värjäystrendi. Tässäkin tyylissä haetaan pehmeää värien yhdistelmää, joten väri harjataan vapaalla kädellä hiusten latvoihin. Muihin raidoitustyyleihin verrattuna tässä tekniikassa voi käyttää huomattavasti laajempaa väriskaalaa. Sävyt vaihtelevat pähkinäisestä karamelliin ja hunajanvaaleaan. Todella lumoavaa ja monipuolista! Tämä useiden värisävyjen leikki tuo hiuksiin klassista, luonnollista ja säteilevää kauneutta. Monisävyinen värjäystyyli antaa erittäin luonnollisen lopputuloksen ja sopii siten minkä pituisiin hiuksiin tahansa.