Hiusten värjäys | Trendikäs hiusväri ruskea

Hiusvärin muutos vaaleasta tummanruskeaan

Laura Haddock ja Elisabeth Moss kokeilevat mielellään eri hiusvärejä, blondista brunetteen ja takaisinpäin. Hiusvärillä on aikamoinen vaikutus ulkonäköön. Tämä vaikutus vaihtelee ihmisestä toiseen henkilökohtaisten piirteiden mukaisesti.

“Blondi tai brunette, rakastan kaikkia naisia” laulaa Robert Stolz yhdessä suosituimmista kappaleistaan. Kaikki hiusvärit ovat kauniita, kunhan ne istuvat käyttäjälleen. Ei ole mitään syytä miksi et voisi kokeilla erilaisia hiusvärejä.

Katsoimme kun Laura Haddock ja Elisabeth Moss muuttivat hiusväriään blondista tummanruskeaan ja takaisin. Nämä kaksi tähteä näyttävät esimerkkiä siitä, kuinka hiusvärin vaikutukset vaihtelevat yksilöittäin.

Hiusvärin muutos blondista brunetteen: Laura Haddock

Brittiläinen näyttelijä Laura Haddock (kuva yllä) vaihtaa hiusväriään jatkuvasti blondista brunetteen. Hänen imagonsa näyttää muuttuvan hiusvärin mukaisesti. Monet yhdistävät vaaleat lainehtivat hiukset kesään, aurinkoon ja rantaan. Vaaleita hiuksia pidetään usein myös erityisen viettelevinä. Siitä huolimatta Laura näyttää hillityltä ja romanttiselta tummanruskeissa hiuksissaan.

Hiusvärin muutos blondista brunetteen: Elisabeth Moss

Hiusvärin muutos vaaleasta tummanruskeaan

Elisabeth Moss

Näyttelijä Elisabeth Moss (Mad Men) näyttää kauniilta niin tummissa kuin vaaleissakin hiuksissa. Hän näyttää upealta tummissa hiuksissaan, kun taas vaalea väri pehmentää hänen kasvojaan ja tuo esille tämän aurinkoisen puolen. Aivan kuin vaaleassa kuvakehyksessä, vaaleiden hiusten ja kasvojen raja on pehmeämpi eikä erotu niin selkeästi.

Blondi ja brunette: Sama hiusväri, eri kampaukset

Laura Haddockin vaalea tukka on pitkä ja lainehtiva, kun taas Elisabeth Mossin blondi on lyhyt. Vaikutelmissa on selkeä ero. Pitkä ja lainehtiva vaalea tukka näyttää pehmeältä ja naiselliselta. Sitä vastoin lyhyt vaalea tukka näyttää monesti nuorekkaalta ja sähäkältä.

Eri hiustyylit vaikuttavat myös ruskean tukan aikaansaamaan vaikutelmaan. Laura Haddockin löysästi kiinnitetyt ruskeat hiukset ovat sensuellit. Kun taas Elisabeth Moss näyttää tyylikkäältä lyhyessä ruskeassa polkkatukassaan, jossa on epäsymmetrinen otsatukka.

Lopputuloksena voimme päätellä, että hiusten pituus ja kampaus vaikuttavat oleellisesti hiusväristä saatuun vaikutelmaan. Tämä tarjoaa taas uuden työkalun hiusvärin luoman vaikutelman muuttamiseen.