Hiusten värjäys | Ruskeat hiukset

Brunette – kaikki mitä olet aina halunnut tietää ruskeasta hiusväristä

Kaunis brunette: nöyrä, ystävällinen. ehkä hieman varautunut – tämä lienee varsin yleinen mielikuva ruskeaveriköistä. Mutta tiesitkö, että ruskea väri tekee sinusta fiksun näköisen ja erityisen suositun vastakkaisen sukupuolen keskuudessa? Me paljastamme totuuden bruneteista ja kerromme kaiken mitä sinun tulee tietää tästä suositusta hiusväristä. Liukuvärjäys, lyhyet hiukset, lettikampaus, vaaleanruskeat hiukset… ruskeat hiukset ovat monipuoliset ja niistä löytyy varmasti versio ihan jokaiselle.

Maailma on täynnä upeita tunnettuja brunetteja, kuten Audrey Hepburn, Romy Schneider, Angelina Jolie ja prinssi Williamin puoliso kreivitär Kate – näillä kaikilla upeilla naisilla on jotain yhteistä: he kaikki ovat brunetteja ja he kaikki ovat valloittaneet sydämiä kaikkialla maailmassa! Miksi ihmeessä brunetet mielletään usein tylsiksi kilteiksi tytöiksi? Voisimme jatkaa tätä mielenkiintoisten ruskeaverikköjen listaa loputtomiin. Jopa monet tunnetut blondit ovat vaihtaneet värinsä ruskeaan: Cameron Diaz, Katherine Heigl ja Reese Witherspoon ovat kaikki nykyisin brunetteja. Viimeisin brunetteen vaihtanut blondi on Täydelliset naiset -tähti Felicity Huffman. Vaaleat hiukset ovat olleet hänen tavaramerkkinsä monissa menestyssarjoissa, mutta nyt on blondi vaihtunut brunetteen. Uusi brunette Felicity nähtiin Emmy-juhlassa – eikä kukaan voi väittää upean brunetessa hehkuneen Felicityn näyttäneen tylsältä kotiäidiltä. Tiesitkö muuten, että sana brunette tulee ranskalaisesta sanasta brunâtre, joka tarkoittaa alunperin ruskeahkoa? Me kerromme sinulle miksi ruskea on niin erityinen hiusväri.

 

Fakta 1: Brunetet ovat fiksuja
Tämä on todistettu stereotypia: 63% saksalaisista akateemisesti koulutetuista naisista on brunetteja. Monet tutkimukset todistavat myös, että ruskeaverisyys yhdistetään yleensä älykkyyteen.

 

Fakta 2: Ruskea on vahva ja voimakas
Ruskeaveriköillä on usein vahvat ja upeat hiukset, joista he voivat olla ylpeitä. Monet muun väriset hiukset ovat usein ohuita ja hauraita, mutta ruskeat hiukset ovat usein luonnostaan upean paksut ja vahvat. Ne näyttävät vahvoilta paksussa leijonanharjassa tai tarkasti palkimoiduissa luomuksissa – ruskeiden hiusten luonnollinen runsaus ja volyymi toimivat kaikissa hiustyyleissä!

 

Fakta 3: Brunetet ovat erityisen suosittuja vastakkaisen sukupuolen keskuudessa
Nettideittisivusto eDarlingsin tekemän kyselyn mukaan miehet mieltävät ruskeaveriköt älykkäiksi, menestyviksi, uskollisiksi ja huumorintajuisiksi. Tämä lienee syynä siihen, että enemmistö kyselyyn osallistuneista miehistä oli myös sitä mieltä, että heidän elämän suuri rakkaus on tai tulee olemaan brunette.

Unelmien nainen? Fiksu, vahva ja kaunis – malli Emma Millerin tapaan brunetteihin on tosi helppo rakastua!

Fakta 4: Hiusvärien aatelia
Ruskeat hiukset heijastavat valoa erityisen hyvin. Tämä tarkoittaa, että ruskea ei ole koskaan pelkästään ruskea – kultaiset ja hopeiset raidat ja korostukset tekevät ruskeista hiuksista erityisen klassisen tyylikkäät. Hiusten loisto ja erilaiset nyanssit näkyvät parhaiten hyvän hoidon avulla. Upean viimeistelyn ruskeille hiuksille antaa hiusöljy, johon on lisätty nestemäistä kristallia. Tuloksena mykistävän säteilevät hiukset!

Fakta 5: Ruskea on syötävän suloinen
Ruskea on kirjaimellisesti syötävän herkullinen väri, joka herättää ruokahalun ja on erityisen viettelevä. Klassisen ruskeasta karamelliin, nougaasta tummaan suklaaseen ja brown sugar nimeä kantavan trendiväriin – ruskeat hiukset ova syötävän suloiset.

Oletko valmis maistiaisiin? Galleriassamme kuumia ruskeaveriköitä ja ruskeiden hiusten muotoiluvinkkejä:

Galleria: Ruskea unelma