Hiusten värjäys | Kampaus- ja hiusväritrendit

Värjäysvinkit

Mikä on tämän hetken ykköstrendi värikartalla? Onnelliset loput ja hyvinhoidetut latvat! Uusia tekniikoita ja tyylejä joissa vain hiusten latvat värjätään. Ombré-värjäys tai kilpikonnankuori - kerromme mikä on tällä hetkellä kaikkein kuuminta, miten se tehdään ja miten hoidat sitä, jotta se kestää pitkään. Näytämme juuri sinulle sopivat hiustyylit ja hiusvärit.

Pieni muutos, iso vaikutus - tämän kauden väritrendit laajentavat muotoilupalettiasi. Harmonisesta dramaattisiin kontrasteihin, klassisen tyylikkäästä liioteltuihin, tai vain häkellyttävän kauniisiin väreihin - tämän hetken trendit sisältävät kaiken tuon ja paljon muuta! Sinun tehtäväsi on valita mieleisesi. Mitä sävyjä ja tyylejä yhdistellään tällä hetkellä? Katso ja inspiroidu:

Johtavat väritrendit

Dip-dye -liukuvärjäys: Tärkeintä on latvat (ja osittain koko hiusten pituus), jotka on värjätty harjalla valitun väriseksi. Luonnollista hiusväriä joko kevennetään tai kirkastetaan upeilla värisävyillä - lila, pinkki tai jopa vihreä ovat nyt trendien huipulla. Kaikissa tapauksissa värin vaihto yhdestä väristä toiseen on selvästi havaittavissa.

Ombré-värjäys: Kevytversio dip-dye -liukuvärjäyksestä. Latvat ja hiusten päät on vaalennettu, mutta vain muutaman värisävyn verran. Värjäys tehdään harjan sijasta kammalla - tuloksena luonnollisen kaunis värisiirtymä.

Kilpikonnankuori: Tämä johtava trendisuuntaus koostuu pehmeistä värisiirtymistä ja harmoonisista värisekoituksista, yleensä vaaleasta ja ruskeasta. Kevyet raidat tehdään vapaalla kädellä koko hiuksiin, ei vain hiusten latvaosiin kuten dip-dye -liukuvärjäyksessä tai ombré-värjäyksessä. Tämä tekee hiustyylistä erittäin luonnollisen ja monipuolisen. Ja parasta tässä värjäystyylissä on se, että se sopii varmasti ihan kaikille!

Oletko valmis näyttämään todellisen värisi? Tutustu galleriaamme ja inspiroidu erilaisista väriyhdistelmistä ja tekniikoista:

Galleria: Värjäysvinkit – Trendit

Parhaat värjättyjen hiusten hoitovinkit:

  • Käytä aina värjätyille hiuksille tarkoitettua hoitoainetta hiusten pesun jälkeen. Välttääksesi liiallista hoitoaineen käyttöä, käytä sitä vain hiusten latvaosiin ja jätä muut osat ja päänahka käsittelemättä. Anna erityishuomiota sinne missä sitä eniten tarvitaan!
  • Levitä hiustenhoitoöljyä hiuksiin koko pituudelta ja muista käsitellä myös latvat. Tämä oikein kohdistettu hoitomuoto lisää värien loistoa. Se suojaa myös UV-säteiltä ja varmistaa samalla, ettei väri haalistu liian nopeasti.
  • Suihkuta lämpösuojaa hiuksiin aina ennen muotoilua. Mikään ei estä sinua kokeilemasta huipputrendikkäitä lookeja, kun muistat käyttää hiuksillesi sopivia hoitotuotteita!