Hiusten värjäys | Kampaus- ja hiusväritrendit

Hunajanvaalea: Hiustyylit ja muotoilu

Oletko jo kokeillut istä? Hunajanvaalea on jälleen trendien huipulla. Tämä lämmin väri sopii kaikille ihonväreille ja -sävyille. Millaiset hiustyylit, hiusmallit ja meikit tekevät tästä suloisesta hiusväristä entistä suloisemman? Tässä muutamia esimerkkejä:

Vaaleita hiusvärejä ja -sävyjä on paljon, blondi ei ole koskaan pelkästään blondi. Joskus sopivan sävyn valinta voi olla vaikeata. Skandinaavinen erittäin vaalea blondi, platinablondi tai kenties ruskeaan vivahtava blondi? Helpottaaksemme valintaasi otimme työn alle ehkä kaikkein viettelevimmän blondisävyn, hunajanvaalean! Tämä kestosuosikki on erityisen suosittu trendisettereiden ja muiden suunnannäyttäjien keskuudessa juuri nyt.

Galleria: Hunajanvaaleat hiustyylit ja muotoilu

Hunajanvaalea hiusväri

"Hunaja on herkkua!" sanoi jo Nalle Puh aikanaan. Se on yksi hyvä syy vaihtaa hiusväriksi trendikäs hunajanvaalea. Voit olla varma, että tässä hiusvärissä sinut huomataan!

Kenelle se sopii: Hunajanvaalea näyttää keväällä valoisalta, kesällä ruusuiselta ja syksyllä ihanan lämpimältä.

Kenelle se ei sovi: Jos olet viileää talvi-tyyppiä, kannattaa sinun miettiä tarkasti ennen lämpimään hunajanvaaleaan väriin siirtymistä. Hunajanvaalea hiusväri saa nimittäin Lumikki-tyyppisen vaalean ihon näyttämään helposti tylsältä ja elottomalta.

Meikkausvinkit hunajablondille

Vältä liian selviä kontrastia luovia värejä, kuten mustaa ja viileitä sävyjä, kuten hopeaa ja harmaata. Pysy lämpimissä väreissä ja sävyissä. Kulta, kerma ja punainen sopivat täydellisesti yhteen hunajanvaalean kanssa ja korostavat upeasti hiusväriä.

Todellinen teholook: Nude-meikki ja suudeltavan punaiset huulet!