Hiusten värjäys | Kampaus- ja hiusväritrendit

Häikäisevät, kiehtovat ja muodikkaat punaiset hiukset

Punaiset hiukset kiehtovat, koska ne ovat luonnostaan melko harvinaiset. Se on niitä harvoja hiusvärejä, jotka koetaan joko positiiviseksi tai negatiiviseksi – eikä se taatusti jätä ketään kylmäksi. Näyttelijätär Riley Keough tunnetaan punapäiden temperamenttisesta luonteesta ja siksi hän päätti kokeilla sitä. Uudessa hiusvärissään hän kääntää päitä entistä enemmän. Punainen pukee hyvin useimpia hiusmalleja.

Punaisia hiuksia on monia eri sävyjä aina hehkuvasta kuparista trendikkääseen mansikkablondiin ja lämpimän mahonginsävyiseen kirkkaanpunaiseen. Juuri nyt punaiset hiukset ovat suositumpia kuin koskaan ennen. Ei siis mikään ihme, että monet tähdet värjäävät hiuksensa punaisiksi. Punaisiin hiuksiin sopii useimmat hiustyylit ja kampaukset.

Punaisissa hiuksissa olet muodinmukainen, moderni nainen. Myös tähdet tykkäävät punaisesta, kuten galleriastamme voit todeta.

Galleria: Tähdet punaisissa hiuksissa

Red alert kaikille punahiuksisille

Punainen on huomioväri, joka huomataan varmasti. Punaisilla hiuksilla herätät huomiota enemmän kuin punaisella mekolla. Punaisen sävystä riippuen hiuksesi viestivät sinun olevan viettelevä, salaperäinen, itsevarma tai kaikkia näitä yhtä aikaa. Tärkeintä on löytää juuri sinulle sopiva sävy, oli se sitten mansikkablondi tai syvä mahonginpunainen. Punainen pukee useimpia hiusmalleja ja kampauksia.

Punapäät: Säteilevä look

Galleriassamme Kristen Stewart ja Kate Bosworth näyttävät kuinka ulkonäkö muuttuu, kun hiusväri muuttuu kuparinpunaiseksi. Tämä punaisen sävy on erittäin suosittu juuri nyt.

Vinkki: Kiiltävä kuparinsävy luo naisellisen ulkonäön, kun taas mattasävy paljastaa kuparinpunaisen villin ja sähäkän puolen.

Punapäät: Klassinen look

Mahonginpunainen on punaisten hiusten klassikko. Sen säteilevä hehku on erittäin houkutteleva.

Vinkki: Lydia Hearst (katso galleria) näyttää viehättävän luonnolliselta tässä hiusvärissä. Lähes jokainen meistä näyttää viehättävältä mahonginpunaisissa hiuksissa, siksi sitä on helppo kokeilla.

Punapäät: Trendikäs look

Rachel McAdams (katso galleria) näyttää kuinka houkuttelevat mansikanvaaleat hiukset ovat. Tämä väri sopii erityisesti naisille, joiden ihonväri on vaalea (pisamat plussaa!).

Varoitus: Jos ihonvärisi on tumma, valitse syvempi punaisen sävy. 

Punapäät: Luonnollinen look

Olipa ihosi tumma tai vaalea, pronssinväriset hiukset näyttävät yleensä aina luonnollisilta.  Galleriassamme Michelle Monaghan näyttää, kuinka upea ja luonnollinen tämä erittäin suosittu hiusväri on. 

Vinkki: Nude-meikki korostaa erityisen hyvin pronssinväristen hiusten luonnollista ilmettä.

Punapäät: Sähäkkä look

Kokeile kirkkaanpunaista hiusväriä, jos olet erityisen rohkea. Florence Welch (katso galleria) tietää varmasti kuinka paljon huomiota kirkkaanpunaiset hiukset keräävät. Kirkas, kiiltävä punainen hiusväri sopii kaikille ihonväreille. Tämä hiusväri vaatii erityisen paljon itseluottamusta.

Huom: mitä vaaleampi luonnollinen hiusvärisi on, sitä kirkkaampi on värjäyksen lopputulos.