hair-color-trend-two-tone
Hiusten värjäys | Hiusväritrendi kaksivärivärjäys

Uusia väri-ideoita kaksisävyisille hiuksille

Kaksisävyisten hiusten muoti on tullut jäädäkseen. Sinulla on runsaasti vaihtoehtoja joista valita ja löydät varmasti oman tapasi ilmaista taiteellisuuttasi. Voit päästää sisäisen taiteilijasi valloilleen, leikkiä väreillä ja kokeilla uusia hiusmalleja ja kampauksia. Olemme lisänneet muutaman kaksisävyisen värivaihtoehdon väripalettiisi.

Kaksisävyiset ja häivytetyt, ns. ombre-hiukset ovat yleisesti käytettyjä nimityksiä kuvaamaan kaksisävyisiä tai -värisiä hiustyylejä. Luovat hiustaiteilijat ovat vieneet kaksisävyisyyden pidemmälle kuin pelkät vaaleammaksi värjätyt latvat ja portaittain vaihteleva hiusväri.  Kaksisävyinen väri antaa ihan uusia mahdollisuuksia leikkiä hiusväreillä. Ei ole väliä valitsetko värisi luonnollisten vai räiskyvien värien paletista, tulos on aina leikkisä ja varma katseenvangitsija.

Luonnolliset hiusvärit kaksisävyisenä

Malli Dree Hemingway (oikealla) suosii luonnollisia värejä ja häivytettyjä värinvaihtoja (ombre-efekti). Noin kaksi kolmasosaa hiusten pituudesta on värjätty häivytetyn pehmeällä vaalealla, jossa on hunajanvaalean- ja karamellinvärisiä raitoja. Värihäivytys näkyy kyllä, mutta häivytys on luonnollisen pehmeä ja siksi se näyttää auringon ja tuulen aikaansaannokselta. Tämä luonnollinen värimaailma näyttää erityisen houkuttelevalta yhdessä Dree Hemingwayn upeiden pitkien laineiden kanssa.

Kaksisävyiset hiukset luonnollisissa väreissä (analogiset luonnolliset värit)

Kaksisävyiset hiukset
© Getty Images

Vanessa Hudgensin hiukset on värjätty hienovaraisesti. Pohjavärinä on punaiseen vivahtava keskivaalea. Kaunista pohjaväriä korostaa latvoja kohti vaaleneva keltainen ja oranssi. Vaikutus on erittäin miellyttävä ja tasapainoinen, koska pohjaväri vaihtuu vaaleammaksi luonnollisen häivytetysti asteittain.

Vanessa Hudgesin upeiden kiharoiden värjäys on tehty häivytetysti siten, että väri vaihtuu asteittain vaaleammaksi kohti latvoja.

Kaksisävyinen hiustenvärjäys kirkkailla väreillä

Kaksisävyiset hiukset
© Getty Images

Kylie Jenner (kts. kuva yllä), Lily Allen ja Rita Ora näyttävät kuinka räväköitä ja mahtipontisia kaksisävyiseksi värjätyt hiukset voivat olla. Nykyään naiset eivät pelkää tehdä yksilöllisiä ja luovia valintoja. Tummat hiukset korostavat värejä upeasti. Kylien ja Lilyn pikimustat hiukset näyttävät upean räväköiltä turkoosiin ja keltaiseen yhdistettyinä. Rita Oran pinkiksi, oranssiksi ja turkoosiksi dippivärjätyt latvat korostavat upeasti vaaleata polkkaa.

Lily Allen ja Rita Ora näyttävät kuinka räväkät värit toimivat kaksisävyisissä hiuksissa, olkoon ne sitten pitkät tai lyhyet.

Kaksisävyiset hiukset

Two-Tone Hair
© Getty Images

Räppäri Angel Haze käyttää hyväkseen jyrkkää tumman ja vaalean kontrastia. Kontrasti olisi vielä selvempi suorissa hiuksissa, mutta Angelin korkkiruuvikiharat pehmentävät mukavasti kontrastin ja värien jyrkkyyttä.

Angel Haze yllättää korkkiruuvikiharoilla, jotka on värjätty häivytetysti mustasta tuhkanvaaleaan.