Hiusten värjäys | Hiusväritrendi kaksivärivärjäys

Hiusväritrendi: kaksivärinen blondi/musta

Kaksiväristen hiusten värin vaihdon ei aina tarvitse kulkea perinteisesti päälaelta kohti latvoja. Tässä näet ihan uudenlaisen version kaksivärisestä pystysuorasta hiusmallista, jota kantaa ylpeänä Melanie Martinez: vasen puoli on blondi ja oikea puoli on musta.

Kaksisävyinen hiusväritrendi on tullut jäädäkseen. Yksiväristen hiusmallien aika on nyt ohi – kaksivärinen look on in! Tähän asti kaksiväritrendi on pitänyt melko matalaa profiilia ja värjäykset ovat olleet yleensä joko liukuvärjäyksiä tai melko huomaamattomia hiusrajasta lähteviä värjäyksiä. Laulaja Melanie Martinez näyttää meille kuitenkin ihan uuden ja raikkaan suunnan, jossa pystysuora, keskeltä päätä jakautuva värinvaihto on selkeä ja näyttävä – blondi vasen puoli / musta oikea puoli. Tämä hiustyyli sopii rohkeille ja näyttää upealta.

Kaksivärinen hiusväritrendi: Klassinen look

Malli Lily Aldridgen pehmeä kaksisävyinen look siirtyy tummasta vaaleampaan hienovaraisesti ja hyvin luonnollisen oloisesti. Tässä hiusmallissa värin vaihtelu on pehmeä ja huomaamaton.

Lily Aldridgen pehmeä kaksisävyinen look.

Kaksivärinen hiusväritrendi: Klassinen look

Näyttelijä Drew Barrymoren kaksisävyinen look on tuttu näky: selkeä ja selvästi näkyvissä oleva värinvaihto alkaa tummana päälaelta ja muuttuu vaaleammaksi kohti hiusten latvoja. Kaksisävyisyys on selvästi näkyvissä ihan jokaisessa suortuvassa.

Drew Barrymoren klassinen kaksisävyinen hiusmalli.

Kaksivärinen hiusväritrendi: Kaksi väriä Melanie Martinezin tyyliin

Melanie Martinez kaksivärisessä blondi/musta -tyylissään.

Laulaja Melanie Martinez mullistaa tyypillisen kaksivärisen hiustyylin täydellisesti. Perinteisessä tyylissä väri vaihtuu päälaelta kohti hiusten latvoja, mutta Martinezin tyylissä hiusten vasen puoli on vaalea ja oikea puoli musta, värien raja on selvästi näkyvissä keskellä päätä. Tämän hiusväritrendin kantaja herättää varmasti huomiota ja hiustyyli onkin ennemmän rohkea, kuin provosoiva. Oikeilla lisukkeilla ja sopivalla asenteella varustettuna tämä hiustyyli antaa mahdollisuuden luoda paljon erilaisia räväköitä kampauksia ja tyylejä – kuten kuvassa Melanie Martinezin käyttämä iso rusetti osoittaa.