Hiusten värjäys | Hiusväritrendi kaksivärivärjäys

Bloggaajat värjäävät hiustensa latvat

Värikkäästi värjätyt hiusten latvat ovat leikkisä trendi, jolle ei näy loppua. Toki siinäkin on uusi mauste tänä talvena. Mikään väri ei ole liian kirkas, eikä mikään pastelli liian epätavallinen. Latvojen värjäys on seuraava looginen askel värikkäiden raitojen jälkeen. Bloggaajat pitävät tyylistä ja niin pidämme mekin!

Vielä jokin aika sitten tummat juuret olivat ehdoton ei muodissa! Sitten tulivat julkkikset, kuten näyttelijä Drew Barrymore, jotka hymyilivät kameroille vaaleissa hiuksissa ja tummissa juurissa. Muuta ei tarvittu lookin muuttamisessa trendiksi. Latvojen värjäys oli myös käytännöllinen ratkaisu. Enää ei tarvinnut värjätä juuria uudelleen ja uudelleen. Tummemmat juuret muistuttavat merenrantalomista ja auringon vaalentamista hiusten latvoista. Kukapa ei haluaisi muistella huolettomia lomapäiviä? Surffarilook on helppo saada aikaiseksi vaalentamalla tummempien hiusten latvat. Vaaleiden hiusten juurten värjääminen tummemmiksi ei myöskään tuottanut ongelmia.

Hiusten latvojen värjääminen sateenkaaren väreillä

Latvojen värjäämisestä pitävät eivät pelkää käyttää väriä hiuksissaan. Trendikkäät bloggaajat kaikkialla yksinkertaisesti värjäävät hiustensa latvat kaikilla mahdollisilla vaaleanpunaisen, violetin, vihreän ja monien muiden värien sävyillä. Auringon vaalentamia hiuksia ei tarvitse vaalentaa ennen värjäämistä. 

Tämän kesän latvojen värjäys trendissä hiusvärit sulautettiin toisiinsa liukuvärjäyksellä.  Selvät rajat värien välillä eivät olleet muodissa. Tämä on nyt muuttunut. Ole luova, älä ujo! Liukuvärjäysefektiä ei enää tehdä pitkissä kylpyhuonesessioissa värin ja harjan kanssa. Se värjäätkö hiuksesi selvillä rajoilla vai liukuvärjäyksellä on täysin makuasia. Värjää vain hiustesi latvat nykypäivän coolilla, leikkisällä tyylillä.  

Latvojen värjäys: Elle Ribera blogissaan Opium Poppies (vas.) ja satunnainen ohikulkija Katja Hentschelin (glamcanyon.com) valokuvaamana kokeilevat luovuuden rajoja uudessa värjäystrendissä.

Muotivalokuvaaja Katja Hentschel glamcanyon blogin julkaisija.  penkoo jatkuvasti esille uutta muotia ja trendejä. Hän löysi nuoret naiset turkoosiksi värjättyinen latvoineen sieltä missä useimmat trendit syntyvät - kadulta. Tällä kertaa se katu oli Saksan pääkaupungissa Berliinissä. Keskivaaleita hartioille ulottuvia hiuksia korvista alaspäin turkoosine latvoineen täydentävät hyvin Budapester-kengät, nahkaminihame, ja Peter Pan -kaulus. Tämä kaikki on hyvin trendikästä, mutta kuitenkin myös jollain tapaa viatonta ja suloista.

Elle Ribera opiskelee valokuvausta New Yorkissa. Opium Poppies - blogissaan hän esittelee tyylikästä latvojen värjäys trendiä itse. Hän värjäsi pitkien vaaleiden hiustensa latvat pastellinpinkiksi. Turkoosi nauha luo kiehtovan vastakohdan ja retrojumpperi täydentää taiteellisen imagon: manga kohtaa 60-luvun. 

Juliett Kuczyńska pitää Maffashion-blogia. Hänen värjättyjen latvojen lookinsa kirkastaa synkimmänkin talvipäivän.

Juliett Kuczyńska on taideopiskelija Varsovasta ja hän löytää inspiraationsa netistä ja kaduilta. Juliett lähti mukaan latvojen värjäys trendiin mutta valitsi pehmeämmän ja luonnollisemman version tyylistä. Romanttiset kuvakollaasit tuovat mielenkiintoisesti esiin hänen oman versionsa tyylistä Maffashion blogissa.