Hiusten värjäys | Eksoottiset hiusvärit

Astetta värikkäämmät hiusvärit

Mikset vaihtaisi hiusväriäsi luumun, granaattiomenan tai tomaatinväriseksi tai kokeilisi vaihteeksi jotain sateenkaaren väreistä? Sinisellä tai lilan värisillä hiuksilla et varmasti huku massaan! Tällöin on kuitenkin erityisen tärkeää muistaa kiiltävien ja hyväkuntoisten hiusten tärkeys – me kerromme sinulle hyviä värjäys- ja muotoiluvinkkejä

Muodin edelläkävijät, kuten Katy Perry, Jessie J. ja Taylor Momsen ovat tienneet sen aina: tavallisuus on tylsää! Hiusten värjääminen violetiksi, vihreäksi tai siniseksi on varmasti hyvä vastalääke tylsyydelle. Näissä värivalinnoissa ei ole enää kyse heimoon kuulumisesta, sen sijaan sopiva määrä itsevarmuutta on avain tyyliin.

Erikoiset hiusvärit ovat helposti saatavilla

Vaalean, ruskean ja mustan sävyjen lisäksi värikkäitä hiusvärejä löytyy jo tavallistenkin kauppojen hyllyiltä. Värikkäiden ja erikoisten värien kanssa leikittely on hauskaa ja sen avulla voi saada kokonaan uuden tyylin. Värikkäät hiusvärit antavat tilaa yksilöllisen tyylin luomiselle. Luontoäidillä ei ollut näin kirkkaita värejä hiusväripaletissaan. Violetin, kirkkaanpunaisen tai jopa vihreän väriset hiukset saattavatkin kääntää muutamia päitä. Muista siis harjoittaa omaa itsenäistä sieluasi jos hiusvärisi noudattaa kauden trendejä, sillä tällöin sinut huomataan varmasti!

Onneksemme näiden värien löytäminen ja käyttäminen on helppoa. Paljastamme sinulle muutamia ideoita, jotka auttavat sinua värikkäiden hiusten värjäämiseen.

Kuinka valitset värikkään hiusvärin

Hiusten värin vaihtaminen ei ole enää iso juttu. Silti saattaa mennä aikaa ennen kuin löydät sen oikean kirkkaan värin, joka korostaa tyyliäsi ja hipiääsi. Vaihtoehtona voit kokeilla malli Bonnie Strangen ”yritys ja erehdys” -tyyliä. Hän vaihtaa hiusväriään jatkuvasti (katso kuvagalleria).  Kevytväri on hyvä ratkaisu, jos et ole varma värivalinnastasi, sillä ne haalistuvat pois vähitellen. Kestoväreillä sen sijaan saat kirkkaan ja intensiivisen värjäystuloksen. Värikkäiden hiusvärien käyttö vaatii taitoa, jotta tuloksesta tulisi tasainen.

Näin värjäät hiuksesi kirkkaan värisillä väreillä

  • Vaaleat hiukset on helpompi värjätä kuin tummat: jos haluat saada kirkkaanväriset hiukset, tulee ruskeat ja tummat hiukset vaalentaa ensin. Muutoin väri on haaleampi tai näkyy ainoastaan sävytyksenä. Lisäksi vaalennettu hius kerää itseensä myös enemmän väriä.

  • Hiusvärin lisäämisen jälkeen hiukset tulee huuhdella huolellisesti, niin kauan kunnes huuhteluvesi on kirkasta.

  •  Hoitoaineen käyttö heti värjäyksen jälkeen on tärkeää, sillä se sitoo värin hiukseen. Tämä pitää värin kirkkaana pidempään.

  • Jos sinulla on pidemmät hiukset (yli olkapään), kannattaa käyttää kahta hiusväripakettia.

Muotoiluvinkit kirkkaanväristen hiusten värjäämiseen

Kirkkaanväriset hiusvärit toimivat parhaiten yksinkertaisissa kampauksissa. Värit pääsevät oikeuksiinsa, kun hiusten annetaan laskeutua vapaasti ilman ylimääräistä muotoilua. Cheryl Cole näyttää mallia (katso kuvagalleria). Huolettomat kiharat korostavat hänen hiusvärinsä syvyyttä ja kiiltoa. Yksinkertainen tyyli ja suorat hiukset ohjaavat huomion hiusvärin säihkeeseen. Taylor Momsen sen sijaan yhdisti erikoisen hiusvärinsä upeaan silmämeikkiin.  

Toivomme, että esittelemiemme julkkisten hiukset saavat mielikuvituksesi laukkaamaan.

Kuvagalleria: Harvinaiset hiusvärit