Hiusten muotoilu | Vinkit ja neuvot

Uusi hiustyyli – uusi sinä

Hiusten leikkauksen jälkeen meidän on ainakin jonkin aikaa elettävä uuden hiustyylin kanssa. Tämän ei kuitenkaan pitäisi olla esteenä uusille kampauksille. Muotoilutuotteilla luotavat lukuisat variaatiot ovat aliarvostettuja, niillä kun saa ihmeitä aikaan helposti. Näyttelijätär Holland Roden näyttää kuinka monipuoliset kerroksittain leikatut pitkät hiukset ovat.

Monen naisen unelma on kauniit pitkät hiukset. He näkevät sielunsa silmin harteilleen upeasti laskeutuvat paksut ja kiiltävät, kauniisti lainehtivat hiukset. Oikeasti upeiden laineiden saaminen vie vain hetken aikaa ja muotovaahtoa. Kumppanisi rakastaa uutta hiustyyliäsi varmasti ja sinä voit vapaasti kokeilla uusia kampauksia ilman hiusten leikkausta.

Kenelläkään ei ole mitään pitkiä ja kauniita hiuksia vastaan, mutta tyylin muutos voi silti olla paikallaan silloin tällöin. Yleensä pitkien hiusten leikkaaminen ei kuitenkaan tule kysymykseen. Taitava muotoilu on kaikki mitä tarvitset kampauksen ja ulkonäön muuttamiseen. Holland Roden näyttää miten kerroksittain leikatut pitkät hiukset taipuvat helposti neljään täysin erilaiseen kampaukseen - leikkaamatta yhtä ainoata hiusta.

Tyylin muutos: Yksi hiustyyli, neljä kampausta

Holland Roden antaa kerroksittain leikattujen pitkien punaisten hiustensa laskeutua kauniisti olkapäilleen. Aktiviteetista riippuen Holland Roden vaihtaa kampauksen toiseen helposti ja nopeasti. Anna näyttelijättären näyttää muutama yksinkertainen muotoilukikka, joiden avulla voit muuttaa ulkonäköäsi. Holland aloittaa muotoilun päättämällä onko hiukset auki vai kesytetäänkö ne nutturalle.

Kampaus 1: Vapaa-ajan kampaus

Tyylin muutos

Holland Roden klassisessa nutturassa (oikea) ja puolinutturassa (vasen).

Asioille lähteminen, ostosten tekeminen tai mukava iltapäivä ystävien kanssa on osa jokapäiväistä elämää. Nämä ovat niitä tilanteita, jolloin hiusten muotoilun on oltava nopeaa ja yksinkertaista. Holland Roden näyttää meille modernin viimeistelemättömän version klassisesta nutturasta ja puolinutturasta. Näitä kampauksia kannattaa kokeilla.

Tyyli 2: Ammattilaisen kampaus

Tyylin muutos

Holland Roden pitää hiuksensa joko auki tai kiinnittää ne ponnarille. Molemmat kampaukset ovat sileitä, siistejä ja huoliteltuja.

Työelämässä vähemmän on enemmän ainakin hiustyylin ja kampausten suhteen. Söpöt kampaukset ovat ehdottomasti out. Yksinkertainen ja selkeä kampaus viestii osaamisestasi ja luotettavuudestasi ja toimii näin ollen eduksesi. Holland Rodenilla on kaksi kampausta, jotka sopivat tähän kategoriaan. Vasemmassa kuvassa hiukset ovat tyylikkäästi vapaina, niissä on sivujakaus ja ne on kammattu pois kasvoilta, sekä työnnetty korvien taakse. Yksinkertaista ja tyylikästä. Oikealla nähtävä tyylikäs ponnari toimii myös erittäin hyvin töissä. Nämä hiustyylit sopivat lähes kaikille.

 

Tyyli 3: Illalliskampaus

Tyylin muutos

Kerroksittainen leikkaus mahdollistaa Holland Rodenin pehmeät laineet (vasen) tai löysästi kiinnitetyn juhlavan nutturan keskijakauksella (oikea).

Nämä kampaukset ovat ihanteellisia juhlavalle illalliselle, tyttöjen iltaan tai romanttiseen hetkeen kumppanin kanssa. Holland Rodenin pitkät lainehtivat hiukset luovat erittäin naisellisen ulkonäön tärkeään iltaan. Löysästi kiinnitetty nuttura keskijakauksella sopii myös hyvin juhlavaan tilaisuuteen. Juhlakampaus voi olla yksinkertainen ja silti todella upea.

 

Tyyli 4: Bilekampaus

Tyylin muutos

Pitkät hiukset, loivat laineet ja korkealle nostettu otsatukka (vasemmalla) on yhdistelmä, joka sopii erityisen hyvin bileisiin ja juhliin. Perinteinen korkea ponnari (oikealla) antaa Holland Rodenin lookiin yksinkertaista eleganssia.

Et ehkä aina ole juhlafiiliksellä, mutta et halua kuitenkaan jättää kutsua käyttämättä. Haluttomuutesi juhlia haihtuu, kun pukeudut kauniisti ja muotoilet hiuksiisi hieman glamouria. Holland Rodenin loivat laineet ja upea korkealle nostettu otsatukka (vasemmalla) on juuri se ripaus ylellisyyttä, joka saa sinut juhlatuulelle. Korkea ponnari sopii sähäkästi erilaisiin bileisiin ja antaa mukavaa vaihtelua kampaukseesi. Holland Rodenin ponnarin latvat on kiharrettu - hän rakastaa kiharoita ja kiharat somistavat upeasti monia kampauksia.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit