Hiusten muotoilu | Vinkit ja neuvot

Pieni hiustyylin muutos, suuri vaikutus

Hauatko muuttaa ulkonäköäsi ilman hiusten leikkausta? Tämä onnistuu helposti kampauksia vaihtamalla. Ehdotamme pieniä muotoilumuutoksia, jotka antavat uskomattoman upean lopputuloksen ja helpon muutoksen lookiisi. Jakauksen muuttaminen tai lisääminen, tai koko kampaustyylin vaihtaminen on helppoa – saat ihan uudenlaisen tyylin.

Mikään muu muodin ja trendin muutos ei saa ulkonäköäsi muuttumaan yhtä helposti kuin hiustyylin muutos. Voit helposti muuttua opiskelijasta ammattilaiseksi tai toisin päin. Vai haluatko kääntää ihan uuden lehden elämässäsi ja vaihtaa raikkaampaan tai elegantimpaan tyyliin? Hiustyylit on helposti muokattavissa ja muutos vaikuttaa ulkonäköösi välittömästi. Voit vaihtaa valtoimenaan liehuvat hiukset hienostuneeseen nutturaan ja näyttää näin eri puolia sinusta. Muutos suorista hiuksista laineisiin tai kiharoihin voi olla juuri se muutos jota tarvitset ja jonka avulla saat taas kumppaniltasi huomiota.

Emilia Clarke rakastaa uusia hiusmalleja ja -tyylejä (katso kuvat yllä). Hän yhdistää tyylikkään iltapuvun upean eleganttiin nutturaan keskijakauksella. Hänet voi nähdä myös rennossa collegessa ja viimeistelemättömässä nutturassa. Pienet muutokset kampauksessa tekevät nuttarasta sopivan mihin tahansa tilanteeseen ja tyyliin.

Hiustyylin muutos: Avoimet hiukset vs. nuttura

Nutturat

Sophie Kennedy Clark näyttää kuinka samat hiukset avoimina tai nutturalla muuttaa ulkonäköä.

Onko upean pitkät, valtoimenaan liehuvat yli olkapäiden ulottuvat hiukset tämän hetken ykköstrendi? Saattaa olla, mutta aina silloin tällöin jokainen nainen haluaa vaihtaa lookiaan – se piristää kummasti päivää. Sophie Kennedy Clark näyttää kuinka upeat pitkät hiukset voi nostaa nutturalle ja samalla muuttaa koko tyylin. Hän näyttää nuorelta ja rennolta, kun hiukset on auki. Muutama muotoiluvaihe myöhemmin Sophie Kennedy Clark näyttää hienostuneelta ja aikuiselta upeassa viimeistelemättömässä nutturassaan.

Hiustyylin muutos: Suorat hiukset vs. laineet

Nutturat

Caitlin Fitzgerald vaihtelee mielellään luonnollisen suoran hiusmallinsa ja kiharoiden välillä.

Vain harva meistä on aina ihan tyytyväinen hiuksiinsa. Jos hiukset ovat suorat, halutaan niiden usein olevan kiharat ja päinvastoin. Myös luonnollinen väri on monen mielestä liian tylsä, tumma, samea tai väritön. Onneksi nykyajan naisia hemmotellaan monilla helpoilla muutosvaihtoehdoilla. Upean uuden tyylin voi saada yhdessä iltapäivässä, oli kyse sitten hiusmallin, värin tai pituuden muutoksista. Näyttelijä Caitlin Fitzgerald (kuva yllä) näyttää, kuinka muutos suorista hiuksista upeisiin lainekiharoihin muuttaa ulkonäköä ja hiusten peruspolkan ilmettä. Suora versio on siisti, elegantti ja hienostunut, kun taas laineilla oleva versio luo liikettä ja upeita heijastuksia.

Hiustyylin muutos: Jakauksen paikanvaihto

Nutturat

Marion Cotillard vaihtelee jakauksensa paikkaa. Jakaus on joko keskellä, oikealla tai vasemmalla, suorana tai epätasaisena.

Jakauksen paikkaa vaihtamalla voit helposti muuttaa kampaustasi. Keskipään jakaus tai sivujakaus muuttaa kasvojesi ilmettä ja muotoa. Marion Cotillard näyttää kauniilta riippumatta jakauksen paikasta. Jakauksen paikan vaihtelu antaa hänelle vapauden kokeilla erilaisia kampauksia. Jakauksen sijainti vaikuttaa siihen kuinka hiukset kehystävät kasvoja. Keskipään jakaus sopii erinomaisesti siisteihin ja elegantteihin kampauksiin, kun taas sivujakausten avulla on helppo luoda sähäkkä tai leikkisä tyyli.