Hiusten muotoilu | Vinkit ja neuvot

Näin saat tuuheutta hiuksiisi!

Lähes joka toinen nainen (48 %) haluaisi lisää tuuheutta hiuksiinsa. Oletko sinä yksi heistä? Älä huoli, me autamme. Vaikka hiuksesi olisivat latteat ja ohuet, voit saada kauniin tuuheat hiukset. Kerromme sinulle salaisuutemme tuuheisiin hiuksiin ja miten käytät hiustenkuivaajaa ja papiljotteja sekä oikeita muotoilu- ja hoitotuotteita.

Näin saat tuuheutta hiuksiisi

Tuuheiden hiusten ei tarvitse yltää kuuhun asti!

Latteiden hiusten päivät ovat luetut! Erityisesti ohuille hiuksille suunnitellut hiustuotteet auttavat sinua saamaan ihanan tuuhean hiusmallin. Shampoot ja hoitoaineet, jotka sisältävät kollageenia antavat hiuksillesi enemmän rakennetta tyvestä lähtien ja tekevät hiuksistasi heti tuuheamman näköiset. Käyttämällä tuotteita, jotka eivät sisällä silikonia varmistat etteivät hiuksesi näytä enää latteilta.

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi kannattaa käytää alkoholitonta muotoiluvaahtoa ennen föönausta. Näin saat tuuheutta ilman, että hiuksesi kuivuvat. Pyyhekuivaa hiukset ja levitä tennispallon kokoinen määrä vaahtoa hiuksiisi. Levitä muotoiluvaahto vain hiusten tyveen jos sinulla on pitkät hiukset.

Vastakarvaan föönaaminen antaa volyymia

Parhaimmat työkalut tuuheuden saamiseksi ovat hyvä hiustenkuivaaja ja kunnollinen harja. Kuivaa ensin hiuksesi lähes kuiviksi föönin keskilämmöllä. Jos sinulla on kiharat hiukset, käytä föönin diffuuseri-lisäosaa. Pyöritä kuivaajaa lähellä hiuksiasi ja käytä pyöröharjaa jos sinulla on pidemmät hiukset.

Kerää päällihiuksesi pääsi päälle ja kiinnitä pinnillä. Aloita alimmista hiuksistasi ja pyöröharjan avulla föönaa niitä vastakarvaan lämpimällä ilmalla. Jätä harja hiuksiisi vähäksi aikaa, anna hiustesi viiletä ja toista sama kaikkialle hiuksiisi.

Tuuheat hiukset: Kuusi ammattilaisen vinkkiä

  • Älä föönää hiuksiasi pää alaspäin. Näin saat vain kurittomat ja latteat hiukset. Saat paremman tuloksen kääntämällä päätäsi hieman sivulle ja föönaamalla niitä ison harjan avulla.
  • Silloin tällöin on hyvä vaihtaa jakauksen puolta toiselle puolelle päätä. Näin saat hetkessä lisää tuuheutta.
  • Saat enemmän tuuheutta lakan avulla, kun suihkutat sitä hiusten alta sen sijaan että suihkuttaisit sitä kampauksen päälle.
  • Lämpörullat takaavat tuuheammat hiukset hetkessä. Tuuheuden saamiseksi, käytä mahdollisimman isoja rullia. Pienet rullat tekevät hiuksistasi vain kiharat.
  • Varmista että pyöröharjasi on tarpeeksi iso. Harjasten tulisi näkyä hiusten läpi kun harjaat niitä. Tällä tekniikalla saat hiuksiisi tuuheuden lisäksi ihanaa kiiltoa.
  • Käytä geelejä ja vahoja säästeliäästi ja lisää niitä mieluummin latvoihin, kuin juuri hiustesi tyveen. Ne voivat tehdä hiuksistasi helposti raskaan oloiset.

Aiheeseen liittyvät artikkelit