Hiusten muotoilu | Vinkit ja neuvot

Näin luot sotkuisen hiustyylin

Suositun sotkuisen hiustyylin luominen on nopeata ja helppoa. Et tarvitse muita työkaluja kuin omat kätesi ja oikeat muotoilumetodit. Näytämme, kuinka luot helposti upeat täydellisen epätäydelliset sotkuiset hiustyylit ja neuvomme siihen sopivat muotoilutuotteet.

Nyt voit torkkua aamuisin hieman pidempään, koska hiustenmuotoilu tapahtuu melkein itsestään. Viimeistelemättömän näköiset hiustyylit ovat nyt trendien huipulla ja niiden luominen on helppoa. On tärkeätä tuntea kaikki muotoilutuotteiden niksit ja salat, jotta vältyt ylimääräisiltä ponnisteluilta. Hiussuortuvien tulee karata kampauksesta siten, että ne näyttävät luontaisesti karanneilta ja epätasaisesti leikatut hiukset näyttävät siltä, että et juurikaan piittaisi hiusten ulkonäöstä. Liehuvat hiukset ja niiden epäsymmetrisyys heijastavat asennetta ja tämän tyylikannanoton muotoiluun tarvitset vain kätesi.

Sotkuinen hiustyyli ja sen viimeistely

Viimeistelemätöntä hiustyyliä kutsutaan monella nimellä. Se on pörrökampaus, out-of-bed -tyyli, viimeistelemätön, rento tai sotkuinen. Ihan sama millä nimellä sitä kutsut, kunhan muistat, että viimeistelemätön hiustyyli vaatii aina hieman kapinallista asennetta. Sotkuiset hiustyylit luovat vaikuttavan kontrastin, kun yhdistät ne eleganttiin asuun. Sotkuinen, lähes muotoilematon nuttura keventää elegantin asun jäykkyyttä. Perinteinen businessasu muuttuu rennoksi päänkääntäjäksi, kun yhdistät siihen kapinallisen ja villin viimeistelemättömän kampauksen. Välinpitämättömästi muotoillut hiustyylit luovat täydellisen kontrastin myös loppuun asti stailattujen asujen kanssa.

Kärsimätön tai kiireinen hiusten muotoilija? Sinulle saattaa sopia joku näistä kolmesta sotkuisesta hiustyylistä (mallien kuvat alla):

Näin luot sotkuisen hiustyylin

Sotkuiset hiustyylit

Kaikista hiustyyleistä löytyy myös sotkuinen versio. Näiden tyylien ei ole tarkoituskaan olla täydellisesti muotoiltuja!

Luo muotovaahdon tai tuuheuttavan puuterin avulla mahdollisimman paljon volyymia. Se parantaa tyyliä erityisesti silloin, kun kyseessä on avoimena roikkuvat pitkät hiukset.

Sotkuisen ponnarin variaatiot
Kerää tai kierrä hiukset ponnarille, palmikoi ne tai nosta ne nutturalle (esim. chignon- tai banaaninuttura). On tärkeätä muistaa, ettet tee liian täydellistä työtä.  Jätä hiukset niin viimeistelemättömiksi kuin mahdollista. Lisää sotkuista vaikutelmaa vetämällä muutamia suortuvia ulos ponnarin hiuslenkistä, nutturasta tai palmikosta. Käytä hiuslakkaa säästeliäästi, jotta hiukset näyttävät luonnollisen joustavilta.

Avointen hiustyylien sotkuiset variaatiot
Kuivaa hiukset föönaamalla hiukset pää alaspäin. Jos hiukset ovat luonnostaan suorat, luo latvoihin muutamia laineita. Pörrötä sen jälkeen hiuksia sydämesi kyllyydestä. Korosta hiusten sotkuisuutta vetämällä muutamia pieniä suortuvia erilleen toisistaan vastakkaisiin suuntiin. Lisää hiusten latvoihin hieman vahaa sinne tänne tai pyöritä muutamia suortuvia sormesi ympärille. Roikota päätäsi alaspäin ja ravistele hiuksia voimakkaasti, jonka jälkeen sinulla on virkistävän sotkuinen avoimena liehuva hiustyyli.

Video: Creating Undone Hairstyles