Hiusten muotoilu | Vinkit ja neuvot

Lisää pituutta ja tuuheutta hiuksiin hiustenpidennysten avulla

Hollywoodin kaunottaret näyttävät miten se toimii. Tänään yhdellä on haastatteluissa lyhyt polkkatukka ja huomenna Oscar-juhlissa samalla tähdellä on pitkät kauniit hiukset. Tämän taian salaisuutena ovat teippipidennykset eli toisin sanoen hiustenpidennykset, entä jos koittaisit niitä itse? Seuraa vinkkejä ja jo pienellä harjoittelulla saat itsellesi kauniit pitkät hiukset.

On helppo kyllästyä samaan vanhaan leuanmittaiseen hiustyyliin tai turhautua ohuisiin hiuksiin. Hiustenpidennyksien avulla voit ottaa ohjat käsiisi ja tehdä hiuksistasi pidemmät ja paksummat. Hiustenpidennyksen ansioista voi luoda näyttäviä kampauksia ja päät kääntäviä juhlakampauksia. Pidennyksien ansioista myös arkiset hiustyylit saavat lisää ryhtiä. 

Hiustenpidennykset ovat keinotekoisia tai aitoja hiuksia, jotka kiinnitetään omiin hiuksiin. Kampaajilla on monia tapoja kiinnittää pidennykset; ne voidaan joko liimata tai kiinnittää ultraäänen avulla. Prosessissa saattaa kestää jonkin aikaa ja nopeampaa on esimerkiksi kiinnittää useita pieniä hiuspätkiä ilmanpaineen tai laserin avulla.

Jonkin ajan päästä hiukset ovat kasvaneet ja hiustenpidennykset täytyy poistaa ja kiinnittää uudelleen lähemmäs tyveä. Se on melko monimutkainen prosessi ja valitettavan kallis. Hiustenpidennykset pitkille hiuksille maksavat yleensä 500–1000 € ja lyhyille vähintään 200 €.

Hiustenpidennys kotona

Haluaisitko kokeilla sopivatko pitkät hiukset sinulle? Onko tiedossa suuri tapahtuma ja haluaisit näyttäytyä upeana pitkine hiuksinesi? Clip-on -hiustenpidennykset ovat ratkaisu: ne sulautuvat kauniisti omiin hiuksiisi ja kiinnittyvät klipseillä. Ne ovat myös edullisia verrattuna kampaamopidennyksiin eivätkä ne vahingoita hiuksiasi. Clip-on pidennykset voidaan myös pestä normaalisti ja muotoilla käyttäen pyöröharjaa tai papiljotteja ja niitä voi myös käyttää hiukset kiinni. On tärkeää muistaa, että hiuslisäkkeitä käytettäessä hiusten tulisi ulottua vähintään leukaan asti.

Clip-on - hiustenpidennysten taikaa

Aiheeseen liittyvät artikkelit