Hiusten muotoilu | Vinkit ja neuvot

Jännittävät hiustyylin muutokset

Suurimmalle osalle meistä täydellisen hiustyylin löytäminen tapahtuu yrityksen ja erehdyksen kautta. Onneksi yrittäminen ja jopa erehtyminen on yleensä hauskaa. Jokainen yritys vie sinut lähemmäksi sitä katseet vangitsevaa tyyliä, joka saattaa kestää useita vuosia. Elokuvatähdet ovat muutoksen asiantuntijoita sekä rooliensa että oman elämänsä kautta. Näytämme miten hiustyylin muutos vaikuttaa heidän ulkonäköönsä.

Sisäinen taiteilijamme tietää, että elämän muutokset eivät aina ole helppoja. Hiustyylit ja niiden muutokset eivät ole poikkeus. Galleriamme tähdet demonstroivat kuinka pienetkin muutokset muotoilussa, värissä tai hiusten leikkauksessa tekevät ihmeitä ulkonäölle.

Galleria: Hiustyylin muutokset

Oletko valmis muutokseen?

Monet naiset ovat erittäin kiintyneitä tiettyyn hiusten pituuteen ja tiettyyn hiustyyliin. Toiset kokeilevat jatkuvasti uusia trendikkäitä hiusmalleja. Toiset naiset tarvitsevat viikkoja tai kuukausia lämmetäkseen hiustensa leikkaukseen, toiset tekevät jatkuvasti kokeiluja erilaisten leikkausten, värien ja muotoilujen maailmassa. Ja sitten on joukko todellisia taiteilijoita, jotka työskentelevät pitkään ja hartaasti saavuttaakseen täydellisen värin ja tyylin.

Jessica Biel muuttaa harvoin hiustensa pituutta, mutta hän on aina valmis uudenlaisiin kampauksiin. Hän näyttää nuorelta ja naiselliselta laineissa ja otsatukassa. Sivukampaus keskipään jakauksella taasen luo upean elegantin ilmeen (katso ylin kuva).

Hiustyylien taide muuttuu ja kehittyy

Hiustyylin muutos

Brittiläinen laulaja ja säveltäjä Rita Ora on aina osannut yllättää, myös hiustyyliensä suhteen. Yllä näemme hänet lumoavissa kiharoissa, muhkeassa polkassa ja elegantissa märät hiukset -lookissa.

Rita Oran hiusten muotoilu ja tyyli on aina taatusti trendikäs, inspiroiva eikä koskaan tylsä. Hän on leikkisä ja haluaa kokeilla erilaisia tyylejä, ovat ne sitten trendikkäitä tai poikkeuksellisen erilaisia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit