Hiusten muotoilu | Sivujakaus

Tyylikäs sivukampaus

Hiusten pitäminen vain toisella puolta päätä on luontevaa monelle pitkätukkaiselle naiselle, jolla on pitkät hiukset. Tällainen kampaus sopii sekä kiharille, suorille tai letitetyille hiuksille ja tekee lookistasi pehmeän. Tutustu kuvagalleriaamme ja kokeile jotain kampauksista itse jo tänään!

Hiukset voidaan kammata toisen olkapään yli, oli ne joko suorat, kiharat tai letitetyt. Kampaamalla hiukset toiselle puolelle päätä, saadaan luotua monia eri tilaisuuksiin sopivia hiustyylejä. Lähes jokaisessa tapauksessa epäsymmetrisyydellä saadaan luotua mielenkiintoinen vivahde kampaukseen kuin kampaukseen. Ole luova ja kokeile itse uutta tyyliä!

Keinoja toispuoleisen kampauksen luomiseen

On olemassa paljon erilaisia tapoja luoda sivulle vedetty, toispuoleinen kampaus. Jos jakauksen toinen puoli kammataan vastakkaiselle olkapäälle, on hiusten yletyttävä vähintään toisen olkapään yli, jotta sivukampauksen luominen on mahdollista.

Voit kiinnittää hiukset sivuun monella eri tapaa. Voit käyttää muun muassa huomaamattomia pinnejä tai luoda näyttävyyttä kampaukseen koristeellisilla pinneillä ja asusteilla.

Hiukset voidaan kiinnittää löysästi tai tiukasti sivuun tai ne voidaan kieputtaa tai letittää päätä myöten toiselle sivulle. Sivukampaus voi vaikuttaa leikatulta, jos hiukset vedetään tiukasti päätä myöten. Rosario Dawson (viimeisessä kuvassa) on vienyt tyylin askeleen pidemmälle ajelemalla hiuksensa kokonaan pois toisen korvan yläpuolelta.

Hiukset voivat valua vapaasti toisen olkapään yli luoden luonnollisen vaikutelman. Kokeile myös surffikampausta, glamour-kiharoita tai sliipattua kampausta riippuen tyylistäsi ja tilaisuudesta. Voit myös kiinnittää osan hiuksista löysästi ja osan tiukemmalle, mikä antaa mielenkiintoisen vivahteen kampaukselle.

Sivukampauksesta voi myös irrottaa suortuvia, joiden voi antaa laskeutua huolettomasti toiselle olkapäälle.

Kampauksen teossa luovuudella ei ole rajoja. Kokeile rohkeasti eri sivukampaus-tyylejä löytääksesi sinulle parhaiten sopivan tyylin kuten esimerkiksi sinulle sopivin hääkampaus. Muotovaahto, hiuspulveri tai hiusvaha auttaa kampauksessa, tekemällä hiuksista kiiltävämmät ja helposti hallittavammat.

Gallery: Sivukampauksia tähtien tyyliin