Hiusten muotoilu | Polkkahiukset

Trendikäs pörröinen polkka

Lyhyisiin ja puolipitkiin hiuksiin sopii hyvin modernin epätasaisesti leikattu tasapitkä hiusmalli. Hiukset muotoillaan tarkoituksella hieman huolimattomasti. Näytämme miltä tämä rento ja reipas kampaus näyttää ja annamme muotoiluvinkkejä.

Saammeko esitellä uuden seksikkään pörröisen polkan? Tämä polkka on tosi seksikäs, helppo muotoilla ja helppo pitää kunnossa. Mallit haluavat mielellään näyttäytyä pörröisessä polkassa. Mario Testino loi Schwarzkopfille upeat pörröisen polkan eri variaatiot. Monet tähdet, kuten Michelle Williams, ovat valmiit uhraamaan pitkät hiuksensa siirtyäkseen pörröiseen polkkaan. 

Pörröinen polkka

Michelle Williamsilla on pörröisen pirteä lyhyt pixie-leikkaus ja Morena Baccarinilla ("Homeland") erittäin viehättävä lyhyt pörröinen polkka.

Lyhyet hiukset näyttävät räväköiltä pörröisessä leikkauksessa ja puolipitkät hiukset saavat ihan uuden ilmeen tämän villin hiusmallin avulla.

Ajattele meren aaltoja, kun muotoilet pörröistä polkkaa. Otsatukan muotoilu on helppoa ja yksinkertaista, koska sen linjat ovat pehmeät luonnostaan. Pörröinen kerrostettu leikkaus toimii erityisen hyvin lyhyissä ja puolipitkissä hiuksissa. Pörröinen polkka on ehdottomasti vuoden 2015 trendikkäin hiustyyli, eikä vähiten siksi, että se toimii erinomaisesti myös arkikäytössä. Mielestämme pörröinen polkka on tämän vuoden ykkösjuttu.

Pörröisen hiusmallin salaisuus löytyy sen räväkästä ja raikkaasta olemuksesta, joka muodostuu epätasaisesta kerroksittaisesta leikkauksesta ja helposta huolettomasta muotoilusta. Epätasainen pituus luo vaikutelman liikkeestä. Leikkaustekniikka sopii erinomaisesti lyhyisiin hiuksiin (pörröinen pixie-leikkaus) tai puolipitkiin hiuksiin (pörröinen polkka). Pörröinen malli sopii suurimmalle osalle naisista. Tämä leikkaustekniikka keventää ja kaventaa kasvoja ja korostaa kasvojen ääriviivoja kauniisti.

Pörröisen polkan muotoilu

Pörröisen polkan tärkeimmät rakennusaineet ovat volyymi ja epätasainen leikkaus. Käytä hiusvahaa korostaaksesi hiusten eripituisuutta. Levitä kämmeniisi hasselpähkinän kokoinen nokare hiusvahaa ja levitä se kaikkialle hiuksiin. Ideana on pörröttää hiuksia niin paljon kuin mahdollista.  Tämän tekniikan avulla luot helposti viimeistelemättömän ilmeen. Voit myös korostaa hiusten eri osia suoristusraudan avulla. Käytä viimeistelyyn suolaspraytä, joka lisää latvojen volyymia.

Vinkki: Maksimoi volyymi käyttämällä volyymiä lisäävää shampoota, joka ei latista hiuksia.

Video: How to Create Three Different Short Bobs