Hiusten muotoilu | Polkkahiukset

Täydellisyyttä hipova polkkatukka on tyylikäs ja elegantti

Onko kampaajasi joskus ehdottanut sinulle jotain uutta, minkä jälkeen et edes tunnista itseäsi peilistä. Uuden kampauksen piti olla niin tyylikäs. Tätä ei olisi ikinä tapahtunut klassisen kampauksen kanssa. 

Polkkatukka, Sunrise Coigney

Tältä polkkatukan tulisi näyttää: siististi leikattu, suora ja kiiltävä. Näyttelijä Sunrise Coigneylla on todella kaunis polkkatukka.

Perinteinen polkkatukka ylettyy leukaan asti ja siihen kuuluu suoraksi leikattu otsatukka, mutta siitä on monta muunnelmaa. Polkkatukka voi ylettyä olkapäille tai olla leikattu korvien tasoon ja siinä voi olla keski- tai sivujakaus. Polkkatukka sopii mille tahansa hiuslaadulle ja näyttää upealta kaikissa hiusväreissä. Tukan tärkein ominaisuus on suorat ja kiiltävät hiukset: pyöröharja sopii parhaiten tämän tukan laittamiseen. Kun föönaat hiuksiasi, harjaa niitä osio osioilta aloittaen alimmista hiuksista, näin hiuksesi asettuvat erityisen kauniisti. Käytä suoristusrautaa ja suoristusainetta jos hiuksesi ovat kiharat, näin saat täydellisen polkkatukkalookin. Vinkki: mitä pyöreämmät kasvot sinulla on, sitä pidempi polkkatukkasi tulisi olla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit