Hiusten muotoilu | Otsahiukset

Tee vaikutus erittäin lyhyellä otsatukalla

Tämän kauden näytöksissä on nähty paljon erittäin lyhyitä otsahiuksia erilaisina versioina designerin mieltymysten mukaisesti. Erittäin lyhyestä otsatukasta on tullut kestohitti, joka on erittäin muuntautumiskykyinen muotoilun keinoin. Lyhyet hiukset, puolipitkät hiukset, pitkät hiukset – kaikki hiustyylit näyttävät hyviltä erittäin lyhyen otsatukan kera.

Tokiosta Istanbuliin ja Pariisiin - erittäin lyhyt otsatukka on ollut suosittu maailman suurimmissa muotinäytöksissä ja tekee nyt maihinnousua myös arkeen. Tämän hiustyylin vahvuus on sen muunneltavuus - se voi olla puolipitkä, erittäin lyhyt tai portaittain leikattu, joten löydät varmasti omasi.
Mikä sitten tekee erittäin lyhyestä otsatukasta niin erityisen? Erittäin lyhyessä otsatukassa otsa, kulmakarvat ja silmät ovat näkyvissä. Tämä tekee lookista erittäin modernin, jopa futuristisen ja se on samalla näyttävä ja erittäin cool. Se sopii erittäin hyvin myös arkeen, se sopii lyhyiden ja pitkien hiusten kanssa, nutturan kanssa tai sileän kampauksen kanssa - trendikäs otsatukka on erittäin monipuolinen ja sopii hyvin kaikenlaisten hiusten kanssa. Versioita on monenlaisia, kuten geisha, pin-up tyttö tai villi ja vapaa viimeistelemätön - tämä trendi antaa hiustenmuotoilulle ihan uuden ulottuvuuden ja monia uusia mahdollisuuksia!
Jos edelleen epäröit, voit viedä hiustyylisi kohti kohti erittäin lyhyttä otsatukkaa pienin askelin - koeta ensin vaikka ns. fake baby bang -kampausta, jonka avulla näet miten hyvin erittäin lyhyt otsatukka sopii sinulle. Monet hiustyylit näyttävät upeilta lyhyen otsatukan kanssa.

Lyhyt otsatukka on nyt ihan huipputrendikäs ja sen kunniaksi me kerromme lisää tästä trendistä!

Galleria: Erittäin lyhyt otsatukka