Hiusten muotoilu | Otsahiukset

Hiukset pois silmiltä

Näytä maailmalle kasvosi! Haluatko kasvattaa otsatukkasi pois? Vai onko sinulla huono hiuspäivä ja kaikki mikä voi mennä pieleen, menee pieleen. Ehkä tarvitset vain vaihtelua. Seuraavassa kerromme parhaat ideat kaikkein kauneimpiin arkisiin ja juhlallisiin kampauksiin, joissa otsatukka on poissa silmiltä. 

Hiukset pois silmiltä

Helppoa ja hyvännäköistä

Otsatukat ovat toki trendikkäitä, mutta joskus ne piilottavat suuren osan kasvoistasi. Miksi piilottaisit kauniit silmäsi tai hiusrajasi? Kokeile joskus vetää otsatukkasi pois silmiltä; se saattaa sopia sinulle todella hyvin. Useimmat näyttävät hyvältä kun hiukset on kammattu taakse, ellei heillä ole tavallista suurempi otsa. Paras puoli tässä kampauksessa on, että se sopii minkä pituisille hiuksille tahansa. Yksi kaunis solki tekee lyhyestä hiusmallista päänkääntäjän. Pitkät hiukset näyttävät myös aika erilaisilta, kun sivutukka on vedetty pois silmiltä.

Milloin hiukset kannattaa laittaa kiinni

Juuri pestyt hiukset ovat kauniit, mutta niitä ei ole helppo muotoilla. Hoitoaineen tai hiusnaamioiden jälkeen hiussuomut ovat sulkeutuneet ja sen vuoksi hiukset tuntuvat liukkaammilta, eivätkä tue hiusten rakennetta. Tällöin ei ole kovin helppoa kiinnittää tukkaa kiinni.

Sen vuoksi ei kannata yrittää seuraavia kampauksia juuri pestyille hiuksille.  Muutamat neuvot voivat kuitenkin tehdä hiuksista helpommin hallittavat. Laita hiukan muotovaahtoa tai kampausnestettä kuivaan tukkaan ja kuivaa se sitten föönillä. Vaihtoehtoisesti voit tupeerata hiuksiasi hiukan ja lisätä vähän hiuslakkaa.

Julkkikset ovat vetäneet otsatukkansa pois silmiltä