Hiusten muotoilu | Letitetyt hiukset

Lyhyiden hiusten letit

On aika rikkoa myytti, jonka mukaan letit ja palmikot sopivat vain pitkille hiuksille. Lettikampaukset ovat tällä hetkellä erittäin suosittuja, eikä lyhyet hiusmallit ole este tämän trendin seuraamiselle. Näytämme viisi suosituinta malliamme lyhyille hiuksille eri polkan pituuksissa. Oletko valmis kokeilemaan?

 

Letit ja palmikot ovat aina trendikäs klassikko! Romanttinen, klassinen tai moderni – lettikampaukset ovat nyt muotia. Jopa punaisilla matoilla nähdään näyttäviä lettikampauksia monen julkkiksen, tähden ja muiden tunnettujen kasvojen hiuksissa. Kauniit lettikampaukset antavat aina tyyliin ekstrapotkua. Lettikampausten ei tarvitse olla huoliteltuja ja voit vapaasti leikitellä tyylilläsi. Lettikamapausten suosio perustuu juuri tähän, ei haittaa jos suortuvat karkailevat, se tuo vain lisämielenkiintoa kampaukseesi.

Lettikampauksiin ei tarvita pitkiä hiuksia. Hallitseva trendi soveltuu loistavasti myös lyhyille hiuksille. Yksittäinen letti lyhyissä hiuksissa on mielenkiintoinen yksityiskohta, mutta lyhyisiin hiuksiin saa myös näyttäviä letti- ja palmikkokampauksia. Näytämme viisi helppoa letti-ideaa lyhyille hiuksille. Nämä hiustyylit sopivat kaikille upeille naisille, jotka haluavat vaihtelua tyyliinsä!

Lyhyiden hiusten letit