Trendy Looks
Hiusten muotoilu | Letitetyt hiukset

Kate Bosworthin palmikkokruunun muotoiluohjeet

Kate Bosworth on palkittu näyttelijätär ja ansioitunut liikenainen. Hän näyttää meille leikkisän ja taiteellisen puolensa omalla palmikkokruunuluomuksellaan. Kerromme sinulle miten voit itse luoda useita palmikkoelementtejä ja yhdistää ne upeaksi palmikkokruunuksi Kate Bosworthin tapaan.

Kate Bosworth tietää, kuinka näyttää kauniilta ja menestyvältä liikenaiselta. Silloin kun Kate ei näyttele, näemme hänet kiireisenä liikenaisena esimerkiksi lanseeramassa Style Thief -muotisovellusta. Sovellus osoittaa Katen olevan erittäin luova ja Hollywoodissa hän paljasti olevansa myös taitava suunnittelija ja fashionista. Olemme täysin Katen luoman hienostuneen palmikkokruunun lumoissa. Kruunussa yhdistyy usean palmikon hiusmuotoiluelementit ja se on yksi upeimpia kampauksia joita olemme viime aikoina nähneet. Katen lanseerama Style Thief -sovellus on uusinta teknologiaa ja luonnollisesti täynnä muotia, hiusmuotoilua, hiusmalleja ja kampauksia.

Kate Bosworth toi oman versionsa palmikkokruunusta parrasvaloihin. Ohjeidemme avulla voit palmikoida oman versiosi tästä ihanasta kampauksesta.

Kate Bosworthin palmikkokruunu vaihe vaiheelta

Vaihe 1

Levitä tuuheuttava spray hiuksiisi lisätäksesi hiusten tuuheutta. Myös hiusten muotoilu on helpompaa sprayn avulla.

Vaihe 2

Luo matalalla oleva sivujakaus ja erottele hiuksista leveä lohko jakauksen lopusta kohti päälakea. Aloita puoliavoimen ranskalaisen letin letitys sivujakauksen aloituskohdasta ja etene niskasta kohti otsaa. Kun palmikko yltää korvan tasalle, jatka palmikoimista hiusrajaa pitkin. 

(Puoliavoimella tarkoitamme sitä, että hiukset on palmikoitu vain palmikkosilmukan etuosasta. Tämä kiinnittää palmikon hiusrajaan. Älä palmikoi hiuksia palmikkosilmukan takaosasta.)

Jatka yksinkertaista palmikointia hiusten latvoihin asti ja kiinnitä palmikko hiuslenkillä. Anna palmikon roikkua vapaasti - kiinnitämme sen myöhemmin hiusrajaan pään ympärille.

Vaihe 3

Erota nyt hiuksista toinen lohko ensimmäisen ranskalaisen letin yläpuolelta ja palmikoi tämä lohko. Palmikoi se yksinkertaisella palmikoinnilla. Kiinnitä se lopuksi hiuslenkillä. Anna palmikon roikkua vapaasti.

Vaihe 4

Erota hiuksista kolmas lohko päälaelta tai läheltä päälakea ja palmikoi lohko yksinkertaisella palmikoinnilla. Sijoita tämä palmikko kahden muun palmikon viereen ja kiinnitä se pinneillä.

Vaihe 5

Kiinnitä toinen palmikko (vaiheesta 3) pinneillä hiusrajaan.

Vaihe 6

Kiinnitä kolmas palmikko samalla tavalla kuin toinen palmikko (edellinen vaihe).

Kaikki kolme palmikkoa ovat nyt kiinnitettynä pitkin hiusrajaa.

Vaihe 7

Ota nyt sivujakauksen alapuolella olevat hiukset ja palmikoi ne niskaa kohti. Kiinnitä palmikon pää ohuella hiuslenkillä ja kiinnitä palmikko päähän pinneillä.

Vaihe 8

Löysää palmikoita sormiesi avulla. Suihkuta lopuksi kampaukseen hieman hiuslakkaa. 

Kate Bosworth on aina viimeistelty, tyylikäs ja erinomaisella tyylitajulla varustettu

Kate Bosworth on aina viimeistelty, tyylikäs ja erinomaisella tyylitajulla varustettuKate Bosworth syntyi Catherine Ann Bosworthiksi. Hänen näyttelijänuransa sai alkunsa tapaamisesta Robert Redfordin kanssa. Robert Redford oli etsimässä näyttelijöitä "Hevoskuiskaaja"-elokuvaan ja Katen onneksi päätyi Katen ratsastuskouluun etsiessään ratsastustaitoista tyttöä. 14-vuotias Catherine Ann ei ollut erityisen kiinnostunut osasta elokuvassa, mutta päätti silti osallistua koe-esiintymiseen. Vaikka Kate ei ollut erityisen kiinnostunut, tuli hän silti valituksi pieneen Judithin rooliin. Hänen esiintymisensä oli todella vakuuttava ja sai paljon huomiota. Siitä huolimatta hän päätti käydä koulunsa loppuun ennen loistavan näyttelijänuran aloittamista. Hänet muistetaan myös elokuvista "Blue Crush", "Superman Returns" ja "21".

Muotoile Kate Bosworthin palmikkokruunu

Kuvissa upea näyttelijätär Kate Bosworth nähdään rentona, sähäkkänä ja tyylikäänä.

Paitsi näyttelemisestä, on Kate Bosworth kiinnostunut myös muodista ja tyyleistä. Hänen mieltymyksensä muotiin ja hiustyyleihin on tehnyt hänestä arvostetun tyyli-ikonin.

Loivat laineet (vasemmalla) ovat Kate Bosworthin ensisijainen kampaus. Laineet saavat hänen silkkiset hiuksensa näyttämään tuuheammilta. Hienovarainen nude-sävyinen meikki täydentää tyylin. Tyylikäs ponnari (oikealla) imartelee Katen kauniita kasvoja yksinkertaisella tyylikkyydellään.

Aiheeseen liittyvät artikkelit