sexy-hairstyles
Hiusten muotoilu | Kiiltävä

Kampauksia, joilla saat varmasti kaikkien huomion

Haluat varmasti näyttää upealta ystävänpäivänä, treffeillä, häissäsi tai vaikka vanhojentansseissa. Viettelevän kiharat, vastustamattoman kiiltävät tai kauniisti koristellut hiukset saavat sinut näyttämään kauniilta ja naiselliselta. Näytämme miten muotoilet hiuksesi kauniisti jokaiseen juhlaan tai vaikka tapaamiseen kultasi kanssa.

Erityisenä päivänä ei välttämättä riitä että näytät kauniilta, vaan haluat olla ikimuistoisen lumoava, viettelevä ja mystinen ja näitä kaikkea samaan aikaan. Käytä kaikki tietämäsi niksit! Kultasi ei välttämättä halua edes tietää miten luot lumoavan tyylisi, hän ei vaan saa tarpeekseen katsellessasi sinua. Täältä voit löytää taas uusia keinoja, joiden avulla voit säkenöidä. Listaamme alla erityisimpiä kampauksia erikoistapahtumia varten.

Juhlakampauksia erityisiin tapahtumiin: viettelevät kiharat

Suuret valloittavat kiharat ovat tyypilliset viettelevään tyyliin. Miehet eivät saa silmiään irti suurista pehmeistä kiharoista jotka keinahtelevat naisten kasvoilla. Kiharat voivat olla villit, kuten Leona Lewisillä, tai kesyt niin kuin trendikkäässä 40-luvun retro-tyylissä. Jos hiuksesi ovat luonnostaan suorat, voit luoda kiharoita helposti käyttäen papiljotteja tai kiharrinta. Löydät vinkkejä kiharoiden tekemiseen alla olevasta kuva-galleriasta.

Juhlakampauksia erityisiin tapahtumiin: sliipattu tyyli

Jos tyylisi on hiukan coolimpi ja koruttomampi, voit haluta hieman sliipatumman lookin. Lyhyimmissä tyyleissä (kuten poikatukka tai polkkatukka) päällihiukset kammataan tiukasti päätä pitkin käyttäen apuna geeliä. Pitkä tukka suoristetaan käyttäen suoristusrautaa, jolloin hiukset laskeutuvat suorana olkapäiden yli. Jos hiuksesi ovat tarpeeksi pitkät, voit halutessasi harjata ne taakse sliipatulle poninhännälle. Jos hiukset ovat todella pitkät, suosittelemme erityisen korkeaa ponnaria, jolloin saat erityisen viettelevän kampauksen.

Juhlakampauksia erityisiin tapahtumiin: Kiiltävä, viettelevä kampaus

Olkoon hiuksesi sitten suorat tai kiharat, tulee niiden olla terveen kiiltävät näyttääkseen viehättävältä. Käytä hoitoainetta tai kiiltosuihketta, jos haluat hiustesi näyttävän erityisen kiiltäviltä ja terveiltä.

Juhlakampauksia erityisiin tapahtumiin: Viimeistelemätön kampaus

Kampauksesi ei tarvitse olla täydellisesti muotoiltu näyttääkseen naiselliselta ja viehättävältä. Nuorekas ja sekainen ponnari ja muutama vapaasti kasvoille laskeutuva hiusosio voi olla myös viehättävä ja saada kultasi haluamaan kosketella hiuksiasi ja pyyhkäisemään hiukset kasvoiltasi.

Juhlakampauksia erityisiin tapahtumiin: sivulle vedetty tukka

Naiset, joilla on pitkä tukka voivat harjata tai laittaa hiuksensa kauniisti toiselle sivulle ja viattomasti kutsua kultansa suutelemaan hiusten alta paljastunutta kaulaansa.

Käytä hiuskoruja tehdäksesi kampauksesta erityisen hohdokkaan

Hiuskorut lisäävät kampaukseesi juhlallisuutta hetkessä. Voit valita erilaisten pantojen, koristeltujen hiussolkien ja sulkien välillä. Kauniit korut hiuksissa takaavat leikkisän, naisellisen vaikutelman. Hiuskorut antavat hiuksillesi erityistä ilmettä, jos et ole normaalisti tottunut käyttämään niitä.

Yllätä Hänet uudella tyylillä

Paras hiustyyli erityiselle päivälle on erilainen kuin mitä yleensä käytät. Yllätä Hänet uudella tyylilläsi. On ehkä parasta säästää yksityiskohtaiset, taidokkaat letit ja nutturat johonkin toiseen tapahtumaan; Hän ei ehkä uskalla koskea vaivalla muotoiltuihin hiuksiisi. Hän haluaa, että tilanne olisi sinullekin ainutlaatuinen eikä halua pilata kampaustasi.

Näytämme kuva-galleriassamme 7 tähteä ja mallia, joilla on upeita kampauksia erilaisiin erityistilaisuuksiin. Kerromme myös vaihe vaiheelta miten luot nämä kampaukset.

Juhlakampauksia erityisiin tapahtumiin: sivulle vedetty tukka

Aiheeseen liittyvät artikkelit