Hiusten muotoilu | Kiharat

Runsaat laineet

Vähemmän on enemmän? Väärin! Olemme viime aikoina saaneet sanoa jäähyväiset minimalistiselle tyylille useaan kertaan. Nyt on vuorossa ison tukan paluu ja se tekeekin sen sitten suurella volyymillä. Me kerromme kaiken mitä sinun tule tietää kiharasta isosta tukasta, sen muotoilusta ja stailauksesta. Kerromme mitkä hiustyylit sopivat parhaiten isoon tukkaan ja millaisia kampauksia siitä voi tehdä.

Mitä enemmän hiuksia, sitä trendikkäämpi olet. Tärkeätä kuitenkin on tietää millaisena iso tukka tekee paluun. Se on runsas ja pehmeä ja luonnollisesti laskeutuvat kiharat vievät iso tukka -lookin ihan uudelle tasolle myös arkipäivän hiusmuotoilussa.
Ne, joilla on luonnostaan ihanan kiharat ja lainehtivat hiukset ovat onnekkaita - ja toivottavasti tietävät sen itsekin. Onneksi voimme auttaa kaikkia niitä joille ei upeita kiharoita ole suotu. Runsaiden laineiden muotoilu kotona onnistuu kuitenkin helposti, kunhan tiedät mitä teet.

Tässä muutamia hyödyllisiä vinkkejä ja kikkoja:

- Lisää muotovaahto aina pyyhekuiviin hiuksiin.

- Rullaa isot papiljotit kosteisiin hiuksiin. Papiljotit sopivat erityisen hyvin hennoille hiuksille - rullaa silloin papiljotin ympärille reilun paksuisia suortuvia ja saat lisää volyymia.

- Föönaa hiukset kuiviksi ja poista sen jälkeen papiljotit tai muut muotoiluvälineet. Ravista hiuksiasi ylös ja alas ja lisää runsaspitoista hiuslakkaa lisäpidon saamiseksi.

- Jos sinulla on kiire, voit käyttää myös kiharrusrautaa ja kihartaa hiukset sen avulla yksi suortuva kerrallaan. Muista kääriä suortuvat kiharrinraudan ympärille koko pituudeltaan.

Pysy samalla aaltopituudella ja tee tutkimusmatka ison tukan moniin trendikkäsiin mahdollisuuksiin:

Runsaat laineet à la kukkaistyttö

Runsaat laineet

Tyttö täydessä kukassa - upeata romantiikkaa Diane von Fürstenbergin catwalkilla.

Flower power: runsaat laineet sileällä, mutta täyteäisellä hiusrajalla. Runsaat kiharat alkavat korvien korkeudelta. Vinkki: käytä leveää harjaa hiusten harjaukseen. Miltä tämä aito tyyli näyttää? Matalalla sijaitseva sivujakaus lisää eleganssia tähän romanttiseen unelmaan ja ylisuuri kukkasolki tuo mukanaan upean tuoksuvan elementin.

Runsaat laineet: Puolipitkä!

Runsaat laineet

Thakoonin näytöksessä nähtiin häivähdys rentoa kunniallisuutta, kun mallin kiharat hiukset oli jätetty villisti viimeistelemättä.

Ison tukan ei tarvitse välttämättä olla erityisen pitkä - täyteläisyys on se mikä tekee hiuksista trendikkäät! Puolipitkiin hiuksiin voi helposti luoda trendikkään tuuhean efektin. Porrastettu leikkaus on ihanteellinen tuuheuden saamiseksi. Keskipitkät hiukset muotoillaan nyt trendikkäästi rentoon suoraan sängystä -tyyliin. Tässä esimerkissä pehmeät kiharat alkavat kulmakarvojen tasalta ja antavat rennon viimeistelemättömän vaikutelman. Nyt ei tarvitse murehtia tiukoista jakausten rajoista - rentous on päivän sana!

Runsaat laineet: Paluu tulevaisuuteen

Runsaat laineet

Chanel tekee paluun tulevaisuuteen uudessa lookissa, jota korostaa futuristiset hiuskoristeet.

Hiuspäivitys: uudet tuuheat tyylit nähdään nyt myös useissa väreissä, kuten tässä kahden sävyn trendiväreissä. Mikä tekee uusista laineista niin erityiset? Supertyylikkäät raidat! Uudet raidat eivät pelkästään piristä hiusten väriä, vaan ne antavat hiuksiin myös ihan uutta syvyyttä. Tämä korostaa trendikästä ja supermodernia täyteläisyyttä erityisen hyvin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit