Hiusten muotoilu | Keskipitkät hiukset

Tyylikäs ja rakastettu – clavi-cut -hiustyylit

Solisluihn yltävät hiukset ovat tämän kauden ykkösmuotia. Tämä tuskin yllättää ketään. Keskipituiset hiukset ovat imartelevat, sopivat lähes kaikille ja antavat mahdollisuuden lukemattomiin muotoiluvariaatioihin. Clavi on lyhenne englanninkielisestä sanasta clavicle, joka tarkoittaa solisluuta. Inspiroidu ja katso upeat ja houkuttelevat clavi-cut -hiustyylit.

Solisluihin yltävä hiusten pituus ja hiustyyli on tullut jäädäkseen. Monen helpotukseksi keskipitkät hiukset ovat olleet yleisiä jo melko pitkään - ei tarvitse tottua uuteen hiustyyliin koko ajan. Näitä hiusmalleja on helppo muotoilla monella tavalla ja hoito on erittäin helppoa. Toivomme, että nautit ja inspiroidut galleriamme clavi-cut -hiustyyleistä.

 

Galleria: Clavi-cut -hiustyyli

Solisluihin yltävä clavi-cut -hiustyyli
Tällä hetkellä solisluihin yltävä clavi-cut –hiustyyli on erittäin trendikäs. Naiset rakastavat imartelevaa clavi-cut –hiustyyliä.

Clavi-cut –hiustyylit, tylpät blunt-cut –hiustyylit ja partaveitsellä leikatut polkat
Tällä hetkellä erityisen suosittuja hiusmalleja ovat clavi-cut –hiustyylit, tasaiseksi leikatut blunt-cut –hiustyylit ja partaveitsellä leikatut polkat. Clavi-cut –hiustyyli määräytyy pituutensa mukaan (ei koskaan solisluiden alapuolelle). Kaksi muuta edellä mainittua hiusmallia määräytyy leikkaustekniikan mukaan: hiusten latvat ovat kaikki saman pituisia (blunt-cut) tai ne on leikattu trendikkään epätasaiseksi partaveitsellä (partaveitsellä leikattu polka).

Clavi-cut –hiustyylin muotoilu
Kautta historian on ollut aikoja, jolloin siirtymävaiheessa olevat hiusmallit kuten clavi-cut ja polkka eivät ole saaneet yhtä paljon huomiota kuin pitkät ja upeat palmikot. Onneksi tilanne on muuttunut. Nykyään keskipitkät hiukset ovat käytännöllisyydessään ehdotonta ykkösmuotia. Hiusten pituus sopii kaikenlaisiin kampauksiin (tyylikäs, viimeistelemätön, elegantti, glamour-kampaus, räväkkä, siveä tai urheilullinen). Voit muotoilla clavi-cut –hiustyylin helposti ihan miten haluat - jakauksella tai ilman, otsatukalla tai ilman. Tässä hiusmallissa hiukset ovat myös riittävän pitkät puoli- ja kokonutturaan.