Hiusten muotoilu | Keskipitkät hiukset

Olkapäille ulottuvien hiusten hiustyylit

Täydellinen puolipitkä! Anna olkapäille ulottuvien hiustesi tanssia upeasti pääsi ympärillä. Puolipitkät hiukset ovat täällä taas. Ja trendikkäät olkapäille ulottuvien hiusten hiustyylit ovat tulossa taas. Tässä niistä esimakua:

Pitkät vai lyhyet? Valitse jotain siltä väliltä. Trendisetterit suosivat taas puolipitkiä olkapäille ulottuvia hiuksia. Tämän trendin suurin etu on muotoilun monimuotoisuus! Kerroksittain tai suoraan leikattu - puolipitkien hiusten hiustyyli ja leikkaustapa riippuu suurimmaksi osaksi hiustyypistäsi. Ohut tai paksu, me kerromme mikä sopii juuri sinulle:

Paksujen hiusten olkapäille ulottuvat hiustyylit

Mene kevyempään ja kerrostettuun tyyliin (katso kuva yllä). Hiusten eripituisuus tekee raskaista paksuista hiuksista kevyemmät ja saa ne näyttämään ilmavilta kevennetyn leikkauksensa ansiosta. Tärkeää: eri kerrosten linjaus tulee olla harmoninen. Lisävinkki: pitkä otsatukka tekee tyylistä särmikkään ja modernin.

Ohuiden hiusten olkapäille ulottuvat hiustyylit

Ohuiden hiusten olkapäille ulottuvat hiustyylit

Suloinen olkapäille ulottuva hiustyyli otsatukalla ja kevyillä laineilla.

Geometrinen tai suoraksi leikattu malli sopii erityisen hyvin ohuisiin puolipitkiin hiuksiin. Puolipitkät hiukset jättävät muotoilulle runsaasti liikkumavaraa, voit esimerkiksi kokeilla otsatukkaa (katso kuva vasemmalla). Vältä kevennetyksi leikattuja päitä tai runsaita ohennuksia. Kun hiukset leikataan tasaisesti samanpituisiksi, näyttää puolipitkätä runsautta ja luo mukavan klassisen lookin!

Lisää puolipitkien hiusten muotoiluohjeita ja -vinkkejä galleriassamme:

Galleria: Puolipitkien hiusten hiustyylit

Puolipitkistä lainehtivaan polkkaan

Puolipitkistä lainehtivaan polkkaan

Vaihtelua puolipitkiin hiuksiin – tämä trendikäs lainehtiva polkkatukka sopii hyvin puolipitkille hiuksille.

Ei ole väliä ovatko hiuksesi paksut vai ohuet, voit muotoilla ne helposti myös puolipitkäksi trendikkääksi lainehtivaksi polkaksi (wavy bob). Etkö ole puolipitkällä tuulella? Loivat kiharat vetävät hiuksia sen verran ylöspäin, että hiusten pituus muuttuu puolipitkästä leukapituiseksi. 

Video: Kuinka luot hiuksiisi luonnolliset kiharat