article_international_quick_hairstyles_1280x680
Hiusten muotoilu | Keskipitkät hiukset

Helpoimmat ja nopeimmat kampaukset

Painoit torkkunappia liian monta kertaa ja sillä aikaa kun hörpit kahviasi, sinun täytyy tehdä nopeita päätöksiä päivän asustasi. Kuulostaako tutulta? Epäilemättä hiustenlaitto ei ole ensimmäisenä listalla. Me opastamme, kuinka voit muotoilla pitkät, puolipitkät tai lyhyet hiukset kiireessä. Meiltä löytyy myös vinkit hiuksille, jotka kaipaavat elvytystä pitkän illan jälkeen. Oletko valmis?

Jos nukut yösi levottomasti, tiedät varmasti miltä sotkuiset hiukset näyttävät aamulla. Tämä on etenkin lyhyiden ja puolipitkien hiusten ongelma. Yksi tehokas ratkaisu on laittaa hieman föönaussuihketta hiuksiin ja harjata hiuksia vastakarvaan. Tämän pitäisi taltuttaa hiukset kuosiinsa.  Neljä suurta lämpörullaa auttavat, jos hiukset yltävät vähintään leukaan asti. Ota paksuja osioita päällimmäisistä hiuksista ja pyöritä ne rulliin, jonka jälkeen voit föönata niitä hetken. Anna hiustesi jäähtyä jonkin aikaa, vaikka sillä aikaa kun meikkaat.

Jos hiuksesi ovat pidemmät, voit solmia ne korkealle poninhännälle yöksi (ei kuitenkaan liian tiukalle). Se auttaa saamaan rauhallisemmat yöunet ja pitää hiukset kuosissa. Ohut silkkihuivi on hellävaraisempi hiuksille kuin ponnari ja se estää myös rumat vekit hiuksissa.

Viisi supernopeaa kampausta