1500x564_women-ponytail
Hiusten muotoilu | Kampaukset

Aina kauniit klassiset kampaukset

Onko kampaajasi joskus ehdottanut sinulle jotain uutta, minkä jälkeen et edes tunnista itseäsi peilistä. Uuden kampauksen piti olla niin tyylikäs. Tätä ei olisi ikinä tapahtunut klassisen kampauksen kanssa.

Klassiset kampaukset tulevat apuun: ne tuovat esiin persoonallisuutesi, sillä ne ovat ajattomia ja monikäyttöisiä eivätkä missään nimessä tylsiä! Olkoon se polkkatukka, nuttura tai poikatukka - kun olemme löytäneet tyylimme, palaamme siihen aina uudelleen. Onko sinulla jo klassinen leikkaus? Onneksi olkoon, sinussa on tyyliä! Jos ei, katso minkälaisia klassisia vaihtoehtoja olemme valinneet.

Nuorekkaat ja hurmaavat ponnarit

Ponnari, Angelina Jolie

Ihailemme siluettiasi, Angelina Jolie! Ponnari näyttää huolettomalta ja todella tyylikkäältä. Tämä hiustyyli korostaa Angelinan pään kaunista muotoa.

Ponnarit ovat jokanaisen ratkaisu kun hiukset eivät ole parhaimmillaan. Ponnari näyttää jopa upeammalta hyvänä hiuspäivänä ja sen voi stailata upeasti tärkeää iltaa varten. Seuraavat kaksi poninhäntämuunnelmaa ovat erityisen kauniita: vie hiuksesi alas niskaan tai kerää ne korkealle takaraivoille ja tupeeraa päällihiukset. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa pään muoto näyttää upealta. Perinteinen ponnari näyttää todella nuorekkaalta ja toimii jos tukkasi yltää vähintään olkapäille.


Löydä: Kampaukset