Hiusten muotoilu | Hiustrendit naisille

Krepattujen hiusten upea zigzag-kuvio!

Krepatut hiukset ovat nyt todella trendikkäät. Jos täyskrepattu tyyli tuntuu liian villiltä ja silmiinpistävältä, voit helposti luoda hieman kesymmän version kreppaamalla yksittäisiä suortuvia. Näytämme sinulle uusimmat krepatut hiustyylit ja neuvomme kuinka käytät kreppirautaa oikein ja hiuksia hellien.

Krepatut hiukset ovat palanneet! Tämä 80-luvun hiustyyli valloittaa jälleen maailmaa - maailman catwalkeilla on nähty paljon krepattuja hiuksia monen suunnittelijan toimesta. Mallien hiukset ovat usein stailattu villeiksi krepatuiksi leijonanharjoiksi, mutta catwalkeilla on nähty myös tyylikkäitä krepattuja kampauksia, joissa vain osa hiuksista on krepattu. Ja nämä hiustyylit näyttävät nyt paremmilta kuin koskaan. Me ennustamme, että tämä hieman huomaamattomampi krepattu tyyli tekee todellisen comebackin vuonna 2015 ja on todennäköisesti jopa koko vuoden suosituin look!

Mitä tarvitset tämän tyylin luomiseksi? Kuuma kreppirauta on ehdottomasti tärkein työkalusi. 80-luvun kreppiraudat vahingoittivat hiuksia helposti, mutta tämän päivän kreppiraudat ovat huomattavasti hellempiä. Ionisoidut, keraamiset ja titaaniraudat eivät juurikaan vahingoita hiuksia, vaikka niiden lämpötila onkin korkea. 80-luvun lempeä vaihtoehto oli laittaa hiuksiin pienet punokset yöksi (eikä se koskaan toiminut yhtä hyvin kuin kreppirauta!), mutta tämän päivän kreppiraudat ovat ihan yhtä helliä hiuksillesi ja saavutat varmasti upean tuloksen ilman pelkoa hiusten vahingoittumisesta. Noudata seuraavia vihjeitä ja voit olla varma, että hiuksesi kestävät kreppaamisen vahingoittumatta:

 
  • Käytä kreppirautaa aina täysin kuiviin ja mieluiten vastapestyihin hiuksiin.

  • Muista käyttää lämpösuojasuihketta aina ennen kreppiraudan käyttöä. Tärkeää: Älä aloita kreppaamista heti suihkeen suihkuttamisen jälkeen, vaan odota että se kuivuu ja imeytyy hiuksiin!

  • Kreppiraudan lämpötila: hiustesi laatu määrittelee niiden lämmönkestävyyden. 120-140°C on riittävän kuuma ohuille, värjätyille tai stressaantuneille hiuksille, normaalikuntoiset hiukset kestävät 140-170°C ja paksut, kiharat hiukset tarvitsevat 170-190°C.

  • Älä kreppaa joka päivä! Muista pitää muutaman päivän tauko kreppiraudan käyttöjen välissä.

  • Kreppausvinkki: Älä koskaan vedä kreppirautaa hiussuortuvia pitkin suoristusraudan tapaan. Ota hiuksista osio, levitä se, käytä kreppirautaa ja jatka näin askel askeleelta hiusten tyvestä kohti latvaa.

Pysy trendien huipulla galleriamme uusien upeiden krepattujen tyylien avulla:

Galleria: Krepatut hiukset

Ohjeet: Kuinka luot Stella McCartneyn krepatun lookin

1. Pese hiukset, laita niihin muotovaahtoa ja föönaa hiukset kuiviksi pyöröharjan avulla. Muista käyttää lämpösuojasuihketta ennen kuivaamisen aloittamista.

2. Erottele hiuksista yksittäisiä suortuvia ja työstä niitä kreppiraudalla tyvestä latvaan. Laita hiussuortuva kreppiraudan sisään, sulje rauta muutamaksi sekunniksi, avaa se ja toista käsittely muutaman sentin välein tyvestä latvaan. Jätä osa hiuksista suoriksi.

3. Muotoile hiukset esim. sitomalla ne ponnarille ja viimeistele kiiltosuihkeella.

Vinkki: Jos haluat luoda variaation tästä kampauksesta, harjaa krepatut suortuvat auki ja saat reippaasti lisää volyymia.

Muotoiluvinkit: Mikä sopii krepattuun lookiin?

Yksivärinen yläosa pitää huomion upeissa hiuksissa. Krepattuihin hiuksiin sopii hyvin voimakkaat yksittäiset muotielementit, kuten modernit XL-kokoiset kaulakorut, tyttömäiset jättiläisrusetit tai romanttiset asusteet - krepattujen hiusten kanssa sopii hyvin rohkeat muotikannanotot. Hyvä tietää: asun ei tarvitse olla 80-luvun tyyliä!

Aiheeseen liittyvät artikkelit