Hiusten muotoilu | Hiustrendit naisille

Hiussulat lähtevät lentoon

Romanttiset sulat hiuksissa ovat tämän kesän kuumin trendi. Tämä yksinkertainen tyyli voidaan yhdistää helposti rakastamiimme hippi-asuihin. Kaiken lisäksi nämä ihanat sulat sopivat kaikille, kaikkiin tilaisuuksiin.

Guccin muodikkaat hiussulat

Mallit esittelevät Guccin hiusmuotoilija Luigi Murenun suunnittelemia sulkia hiuksissaan.

Muotitoimittajat ympäri maailmaa olivat haltioissaan, kun Guccin luova johtaja Frida Giannini esitteli vuoden 2011/2012 syystalven vaatemallistonsa Milanon muotiviikoilla. Toimittajat olivat innoissaan ja kommentoivat vaatteiden kuvioita ja kankaita. Jälleen kerran tämä 39-vuotias suunnittelija oli ylittänyt itsensä. Yksi tähti ei ollut kuitenkaan vielä esitellyt taitojaan. Luigi Murenu on kuuluisa Guccin hiusmuotoilija. Hänen mallinsa kantoivat klassisia ponnareita ja värikkäitä sulkia hiuksissaan. Aplodit kaikuivat salissa vielä näytöksen jälkeenkin. 

Milanon muotiviikkojen jälkeen hiushöyhenet ovat todella trendikkäitä, emmekä ole yhtään yllättyneitä. Ne sopivat täydellisesti trendikkääseen hippityyliin maksimekkojen, suurien aurinkohattujen ja hulmuavien hiuksien kanssa. tämä hiusmuoti on helppo ja nopea toteuttaa eikä vaadi paljon rahaa. Voit mennä esimerkiksi askartelukauppaan, mistä löytyy varmasti sulkia kaikissa väreissä ja muodoissa. Värivalinta on sinun; jos asusi kaipaa värikkäitä asusteita, voit valita räikeitä ja vahvoja värejä jotka toimivat hyvänä kontrastina hiuksillesi. Hillityn väriset sulat, kuten mustat, valkoiset tai ruskeat luovat sen sijaan luonnollisemman tyylin. Ainoa sääntö on, ettei sääntöjä ole; sinä päätät päivän tyylisi.

Julkkikset ja tähdet rakastavat koristella hiuksiaan sulilla. Me olemme etsineet kauneimmat sulkatyylit muotimaailman punaisilta matoilta. Katso mitä olemme löytäneet.

Julkkikset rakastavat koristella hiuksiaan sulilla

Aiheeseen liittyvät artikkelit