Trendy Looks
Hiusten muotoilu | Hiustrendit naisille

Amber Heardin nopea ja helppo hiustyyli

Amber Heardin hiusmallit ovat aina kiehtovia ja täynnä yllättäviä elementtejä, jotka saavat päät kääntymään. Nämä elementit tekevät hiusmalleista aina persoonallisia ja mielenkiintoisia. Haluaisitko sinä kokeilla Amberin toispuoleista kampausta? Me näytämme kuinka luot tämän upean hiustyylin ja siihen kuuluvan katseet vangitsevan letin.

Amber Heard on urallaan nähty upeissa rooleissa ja hän on esiintynyt yhdessä mm. Nicolas Cagen, Harrison Fordin ja Johnny Deppin kanssa. Amber Heardin elokuvadebyytti tapahtui tunnetussa urheiludraamassa “Friday Night Lights”. Hänet on nähty myös useassa jaksossa tv-sarjassa Californication. Tämä nuori nainen Texasista on aina ilo silmälle. Kuten niin monet tähdet tänä päivänä, myös Amber astui elokuvamaailmaan mallinuran kautta.

Nykyään Amber Heard ja Johnny Depp ovat yksi tähtitaivaan seuratuimmista pareista. Nämä kaksi upeaa näyttelijää tapasivat toisensa vuonna 2012 filmatessaan elokuvaa The Rum Diary. Vuoden 2014 alussa Amber Heard ja Johnny Depp julkistivat kihlauksensa. Ennen kihlautumistaan Deppin kanssa Amber seurusteli valokuvaaja Tasya van Reen kanssa.

Amber Heardin hiustyylit

Näin luot Amber Heardin hiustyylin

Amber Heardin nuttura, otsakiehkura ja palmikoitu nuttura (vasemmalta oikealle).

Amber Heard nauttii upean pitkän ja vaalean hiuskruununsa herättämästä huomiosta. Amber tietää, että upeat hiukset korostavat naisellisuutta. Toispuoleinen lettikampaus on erityisen houkutteleva.

Näyttelijä Amber Heard nauttii erilaisista tyyleistä. Hän pitää erityisesti leikkisistä nutturoista ja niiden epätavallisista variaatioista. Hänen suosikkikampauksiinsa liittyy usein myös muhkeat hiukset ja härnäävän suuret otsakiehkurat.

Vuonna 2014 Amber Heard osallistui Two Days, One Night -elokuvan (ohjaus Luc Dardenne, tähtenä Marion Cotillard) avajaisgaalaan upeassa toispuoleisessa kampauksessaan, jossa pitkien hiusten mielenkiintoisena yksityiskohtana oli naisellisen houkutteleva letti. Amberin kampaukset saivat paljon huomiota myös Cannesin filmijuhlilla kääntäen niin mies- kuin naisvieraidenkin päät. Me näytämme kuinka luot itsellesi tämän upean hiustyylin.

Amber Heardin suositun toispuolisen kampauksen onnistumiseksi tarvitset seuraavat varusteet:

Tuuheuttava muotovaahto, ohut hiuslenkki, lämpösuoja, lämpökiharrin paksulla harjalla ja suolaspray.

Amber Heardin hiustyylin ohjeet vaihe vaiheelta:

Näin luot Amber Heardin hiustyylin

1. Käytä tuuheuttavaa muotovaahtoa shampoopesun jälkeen ja föönaa hiukset kuiviksi samalla niitä harjaten.

2. Tee toispuoleinen jakaus ja siirrä kaikki hiukset jakauksen vastakkaiselle puolelle päätä.

Vinkki: Jos yleensä teet jakauksen aina vasemmalle puolelle, tee se nyt pään oikealle puolelle tai vähän normaalia alemmas. Tämä antaa otsahiuksille tarvittavaa lisätuuheutta.

3. Käytä kihartimen paksua harjaa luodaksesi suuria laineita hiusten etuosaan jakauksen vastakkaiselle puolelle. Tämä toimii parhaiten, kun annat lämpösuojan laajentaa hiussuortuvia ennen kihartamista. Aloita kihartaminen sivuhiuksista suunnilleen korvan tasolta. Jos haluat viimeistelemättömän näköisen tuloksen, käytä harjan sijasta sormiasi ja luo niiden avulla loivia laineita.

4. Erottele jakauksen puoleiset hiukset kolmeen osaan ja luo ranskalainen letti. Aloita ohimolta ja letitä kohti niskaa. Letti näyttää sotkuiselta, mutta älä säikähdä, se on sen tarkoituskin. Irrota sieltä täältä muutamia suortuvia ulos letistä. Näin saat tyylikkään viimeistelemättömän lookin, jossa on vain häivähdys ranskalaista lettiä.

5. Jatka “sotkuisen” ranskalaisen letin letitystä kunnes letti ulottuu niskan keskiosaan asti. Jatka tästä letitystä normaaliin tapaan, ilman “sotkuista” vaikutelmaa. Kiinnitä letti ohuella hiuslenkillä.

6. Käytä suolasprayta, jotta saat hiuksiin pörröisen ja mattapintaisen vaikutelman.

Schwarzkopfin asiantuntija Armin Morbach näyttää videossaan, kuinka luot upeat kiharat.

Video: Turning Straight Hair into a Head of Magnificent Curls