Hiusten muotoilu | Föönatut hiukset

Hiustenkuivaajat eivät ole vain kuuman ilman puhaltajia

Hiusten on parasta antaa kuivua rauhassa ilman fööniä, mutta kiireisinä aamuina hiustenkuivaaja tarjoaa täydellisen pelastuksen. Nykyajan hiustenkuivaajat ovat tehokkaita, mutta silti hellävaraisia. Autamme sinua käyttämään hiustenkuivaajaa niin, että hiuksesi olisivat parhaimmillaan, ja jotta voisit tuoda itseäsi esiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Ei vaurioituneet, vaan hemmotellut hiukset: oikeat tekniikat ovat avain menestykseen!

Föönin kuuma ilma saattaa kuivattaa hiuksiasi. Sen vuoksi on tärkeää lisätä suojaavaa ainetta hiuksiin ennen föönausta. Voit käyttää esimerkiksi vaahtoa, geeliä tai suihketta, jossa on lämpösuoja. Tämäntyyppiset muotoiluaineet päällystävät jokaisen erillisen hiuksen suojaten harjaukselta ja kuumuuden aiheuttamalta kuivuudelta.

Hiustenkuivaaja, jossa on kaksi tai kolme lämpöasetusta, riittävästi puhallusvoimakkuutta ja diffuusori, toimii parhaiten. Hiustenkuivaajan tulisi olla tehokas, 1600–2000 wattia kuivattaa hiuksesi nopeasti ja säästää aikaa. Käytä fööniä keskilämmöllä ja kovalla puhalluksella kunnes hiuksesi ovat lähes kokonaan kuivat. Sen jälkeen voit alkaa muotoilla tukkaasi.


Hiustenkuivaaja, jossa on diffuusori kuuluu jokaisen varustukseen

Käytä pyöröharjaa antaaksesi keskipitkälle ja pitkälle tukallesi kimmoisuutta ja ihanaa kiiltoa. Kerää hiustesi päällisosa pinneillä ylös ja muotoile alla olevia hiuksia pyöröharjalla käyttäen voimaa hallitusti. Jos haluat lisätä tuuheutta tyveen, voit muotoilla alimpia hiuksia pyöröharjalla ja puhaltaa niihin ensin hieman kuumaa ja sen jälkeen kylmää ilmaa. Anna hiustesi jäähtyä hieman. Tätä prosessia voi nopeuttaa hieman käyttämällä useita pyöröharjoja, joissa on vain pienet kahvat jotteivat ne vedä hiuksiasi alaspäin.

Leveät harjat sopivat parhaiten lyhyille hiuksille ja olkapäille ulottuville polkkatukille. Käännä päätäsi hiukan sivulle painaen harjaa hellästi päätä vasten ja harjaa vastakarvaan. Kuivaa tukkaasi föönillä jokaisella vedolla. Toista käsittely toiselle puolelle ja taakse.

Todella lyhyet hiusmallit säkenöivät pienen käsittelyn jälkeen. Ota erillisiä hiusosioita ja vedä niitä hellästi ulospäin samalla puhaltaen niihin hiustenkuivaajalla. Näin luot rakennetta hiuksiisi ja saat trendikkään pixie-tyylin.

Käytä hiustenkuivaajaa kohtuudella lainehtivaan tai kiharaan hiukseen. Hiustenkuivaajan erityinen levenevä suutin takaa hellävaraisen ilmavirran tekemättä kiharoistasi sotkuisia. Suuri pyöröharja auttaa suoristamaan kiharaa hiusta. Vedä hiusosioita pyöröharjaa käyttämällä kohtuudella voimaa. Vetämällä osioita ensin sisäänpäin ja sitten ulos, käyttäen samalla hiustenkuivaajaa, teet hiuksistasi kauniin suorat.

 

Vinkkejä hiusten kuivaamiseen

Hiustenkuivaajatyypit

Nykyajan hiustenkuivaajat ovat paljon kehittyneempiä kuin ennen. Monet kuivaajat tekevät paljon muutakin kuin vain kuivaavat hiuksia. Uusista vempaimista voit löytää seuraavia tekniikoita:

Ionisaation voima: tämä hiustenkuivaaja vapauttaa negatiivisesti varautuneita ioneja ilmavirran avulla. Ionit kiinnittyvät positiivisesti varautuneeseen hiukseen ja estävät näin sähköistymisen. Kuivaaja myös sitoo kosteutta ja estää hiuksiasi kuivumasta liikaa.

Keraamiset elementit tarjoavat hellävaraista infrapunalämmitystä. Tuloksena hiuksesi kuivuvat todella hellävaraisesti sisäpuolelta ulos.

Viimeistelevät lisäosat: keraamiset lisäosat selvittävät hiuksiasi kuivatessasi niitä. Tämä tekee hiuksistasi erityisen pehmeät ja luo niihin ihanaa kiiltoa.

Värisuojat: erityisesti värjätyille hiuksille suunniteltu lisäosa luo kylmiä ilmavirtoja kuuman ilman joukkoon. Tämä lisäosa torjuu kuumuudesta aiheutuvia vaurioita ja estää väriä haalistumasta.

Logic Blower: tämä erityisominaisuus takaa, että kuivaajasta puhallettu ilma on tasaisen lämmintä.
 
Super Blowers: föönit joissa on tehokuivaus tarjoavat 50 % tehokkaamman ilmankierron. Kun tähän lisätään 2500 watin teho, hiuksesi kuivuvat tuplasti nopeammin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit