Hiusten hoito | Takkuiset hiukset

Karkailevat suortuvat – 5 vinkkiä siisteihin hiuksiin

Lennokkuus on hyvä asia... paitsi silloin, kun kyseessä on siistit ja sivistyneet hiustyylit! Erityisesti syksyllä ja talvella karkailevat suortuvat keräävät staattista sähköä saaden ne seisomaan kurittomasti pystyssä ja karkailemaan kampauksesta miten sattuu. Tästä ongelmasta kärsii lähes kaikki hiusmallit ja hiustyylit. Mitä näille karkulaisille voi tehdä? Me kerromme parhaat vinkit, joilla kesytät nämä kurittomat karkulaiset.

Lennokkuus on hyvä juttu, paitsi silloin kun on kyse huolitelluista huksista. Kun kuvaan astuu karkailevat kiharaan vetävät suortuvat, on huoliteltu tyyli kaukana. Satunnaisesti sojottavat suortuvat onnistuvat helposti pilaaman huolitellun kampauksen. Erityisesti kylminä vuodenaikoina siistit hiustyylit käyvät jatkuvaa taistelua näitä sähköisistä hiuksista karkailevia suortuvia vastaan. Hiukset sähköistyvät helposti kuivassa pakkasilmassa, pipossa ja kosketuksessa villaisiin tai tekokuituisiin kaulaliinoihin ja puseroihin. Silloin ilmestyvät itsepäiset kiharaan vetävät karkurisuortuvat. Mutta älä vaivu epätoivoon, kerromme sinulle keinot joiden avulla saat nämä karkurit kesytettyä.

Keino 1: Miten kesytät kutrisi? Huolellinen hoito!
Hiusten hyvä hoito palkitaan aina - hyvin hoidetut hiukset eivät karkaile kampauksesta helposti. Kuivuus ja kaksihaaraiset tekevät hiuksista hauraan ja olkimaisen näköiset ja edesauttavat suortuvien karkailua ja ei-toivottua kihartumista. Ravitsevat ja korjaavat hoitoaineet menevät syvälle hiuksen rakenteeseen ja tuovat näin helpotusta tähän ongelmaan. Ensimmäinen askel kurittomia suortuvia vastaan on hiusten pesu niihin sopivilla tuotteilla ja huolellinen hellä hoito. Pese hiukset mieluiten sähköisyyttä poistavalla shampoolla ja käytä hyvälaatuista hoitoainetta. Näillä intensiivisillä hoitokeinoilla pidät hiuksesi ravittuina, elävinä ja taipuisina! Huomioi kuumuus! Hiustenkuivaajan kuumuus poistaa hiuksista luonnollista kosteutta ja voi samalla tuhota hiusten rakennetta. Ilmakuivaus on paras, hellin ja turvallisin vaihtoehto. Jos et voi kuivattaa hiuksiasi ilman fööniä, muista käyttää kuumuudelta suojaavaa hoitoainetta!

Keino 2: Sujuu kuin rasvattu – ravitsevat öljyt
Eivätkö itsepäiset suortuvat tottele sinua? Muistathan hiusöljyt! Öljy on helppo hoitomuoto, joka ravitsee ja raikastaa hiuksia ja takaa taipuisuuden. Äläkä ole turhaan huolissasi hiusten öljyisyydestä - nykyiset hoitavat ja ravitsevat öljyt ovat kevytrakenteisia ja nopeasti hiuksiin imeytyviä, eivätkä jätä öljyistä vaikutelmaa. Öljyhoidon ansiosta hiuksesi näyttävät kauniilta ja terveen kiiltäviltä – ja aina täydellisesti viimeistellyiltä! Ekstavinkki: Hiero ravitsevia hoitotuotteita erityisesti hiusten latvoihin - näin saat jopa trendikkään ponnarin latvasuortuvat pysymään kurissa.

Taipuisat hiukset ponnarilla

Tips for flyaway hair

Anything but frizz: A silky, precise braid does a lot more – seen at the Erin Fetherston show in New York

Keino 3: Pehmeää ja taipuisaa – hiuslakan avulla
Kiinnittävä hiuslakka on hiustenkesyttäjänä vertaansa vailla! Kiinnittävä hiuslakka on pakollinen varuste hallittuun tyyliin, johon ei kuulu karkailevat suortuvat. Suihkuta lakkaa ennen kampauksesi viimeistelyä suoraan niihin osiin, joista suortuvat yleensä karkailevat. Viimeistele koko kampaus suihkuttamalla hiuslakkaa noin 30cm etäisyydeltä. Näin varmistat kestävän kiinnityksen ja hiuksesi näyttävät viimeistellyiltä ja huolitelluilta. Ammattilaisten vinkki: Suihkuta lakkaa käteesi ja hiero se hellästi kampaukseesi. Ohimoilta karkailevat suortuvat saat helposti kuriin suihkuttamalla hiuslakkaa hammasharjaan ja harjaamalla ne sillä.

Keino 4: Pehmeä lopputulos - loppu karkaileville suortuville
Jos mikään muu ei auta karkaileviin suortuviin ja ei-haluttuihin kiharoihin, on hiusgeeli aina taattu keino saada ne kuriin. Hiusgeeli on oiva tuote erityisesti trendikkäisiin sileisiin ja ns. wet look -märkäkampauksiin. Geeli tekee aina kampauksestasi täydellisest, tyylikkään, elegantin ja dramaattisen!

SOS - ensiapua: Kun tulet ulkoa kylmästä lämpöisiin sisätiloihin ja otat pipon pois päästä, on tuloksena melko varmasti ikävästi karkailevat suortuvat. Hyvä hätäkeino saada ne kuriin hetkessä on esimerkiksi käsi- tai huulirasva. Melkein kaikkien käsilaukusta löytyy näitä hätäapuja karkailevien suortuvien kesyttämiseen. Toimi näin: Levitä käsiisi pieni määrä käsi- tai huulirasvaa ja tasoita varovasti karanneet suortuvat. Älä käytä rasvaa liikaa!

Keino 5: Aina kaunista ja kevyttä – suortuvien karkailua estävät tuotteet
Erityisesti silkkisille hiuksille on suortuvien karkailua estävät tuotteet täydellinen apu kurittomien suortuvien kesyttämiseen! Suihkeet, eliksiirit ja voiteet ovat ammattimaisia suortuvien kesyttäjiä. Ne korjaavat hiusten kuituja, tuovat lisää taipuisuutta ja lisäävät kosteutta. Ennaltaehkäisy on paras keino karkailevien suortuvien kesyttämisessä. Muista aina hoitaa hiuksiasi hyvin ja hellästi - alkaen hiusten harjauksesta! Älä koskaan käytä harjaa selvittääksesi märät hiukset! Käytä hiusten selvittämiseen harvapiikkistä kampaa, joka varmistaa ettet riko hiuksiasi niitä selvittäessäsi. Hiusten rikkoutuminen lisää karkailevien suortuvien ja ei-haluttujen kiharoiden syntyä, ole siis tarkka.

Galleria: Hyvästit karkaileville suortuville, tervetuloa silkkisen pehmeät hiustyylit