Hiusten hoito | Takkuiset hiukset

Hiustyylit kiharoille hiuksille

Luonnollinen kiharapilvi ei ole ongelma! Jos sinulla ei ole aikaa silottaa kiharapilveä tai haluat ottaa luonnonkiharasta ilon irti, kokeile arkea helpottavia vinkkejämme kiharien hiusten muotoiluun. 

Voit muotoilla luonnonkiharat hiukset monella tapaa. Kiharat voi kesyttää vetämällä hiukset muhkealle nutturalle. Toisaalta, auki kammatut luonnolliset kiharat saavat kauniin silauksen pienellä parantelulla. Tässä muutama vinkki:

1. Puoliksi kiharat

Hiustyylit kiharoille hiuksille

Hiukset on suoristettu päälaelta, ja hiusten pituudet on jätetty kauniisti kiharalle.

Usein haluamme nauttia kiharoiden luonnollisesta volyymista – ja toisinaan taas emme. Kiharoiden volyymia voi hillitä suoristamalla hiukset osittain. Tässä hiukset on suoristettu ohimoille asti, mikä  tasapainottaa muhkeaa kampausta. Suoritusrauta on tähän loistava työkalu (muista suojata hiukset lämpösuojalla). Suoran ja kiharan kontrasti tuo jännittävää vaihtelua!

Lisävinkki: Käytä hiusöljyä silottamaan karkailevat suortuvat!

2. Etunosto ja kiharat

Hiustyylit kiharoille hiuksille

Hiusten etuosa on tupeerattu tuuheaksi nostoksi.

Hyödynnä kiharoidesi luonnollista volyymiä ja nosta hiusten etuosa muhkeasti koholle. Ota edestä paksu osio ja pyöritä sitä nutturalle latvoista alkaen. Kiinnitä hiuspinneillä. Voit myös vetää hiusten sivut taakse käyttäen hiusvahaa ja hiuspinnejä.

Lisävinkki: Tee kampauksesta leikkisä lisäämällä näyttävä ja värikäs hiuspinni!

3. Silotetut etuhiukset

Hiustyylit kiharoille hiuksille

Tähän tyylin tarvitset vain hiusvahaa ja kamman!

Tee jakaus ja aseta otsatukka sivulle käyttäen hiusklipsejä. Jos haluat, voit käyttää hiusvahaa silottaaksesi sivulle vedetyt hiukset. Tyyli on helppo toteuttaa kovassakin kiireessä!

Lisävinkki Käyttä mattapintaista hiusvahaa, jolla voit myös luoda rakennetta kiharoihin!