Hiusten hoito | Rasittuneet hiukset

Vaurioituneiden hiusten uusi elämä

Haluaisitko esitellä hiustesi upeaa kiiltoa, mutta hiuksesi ovat vaurioituneet ja elottomat? Apua on saatavilla! Nykyaikaiset hiustenhoitotuotteet parantavat hiustesi rakennetta hetkessä ja hoitavat sitä. Tuloksena on hetkessä kiiltävämmät hiukset.

Terveet hiukset kiiltävät usein kauniisti. Tämän upean kiillon palauttaminen vaatii usein hiusten palauttamista luonnolliseen tilaansa. Tämän lisäksi uusimmat hiustenhoitotuotteet voivat silottaa hiussuomuja, jolloin hiuksesi heijastavat valoa paremmin. Hiustenhoitotuotteiden avulla on myös helppo palauttaa vahingoittuneiden hiusten kiilto ja terveys.

Ensimmäinen askel kiiltäviä hiuksia kohti alkaa oikeanlaisella shampoolla. Erityisesti vaurioituneita hiuksia tulee käsitellä hellävaraisesti. Oikean shampoon ja hoitavien hoitoaineiden käyttö riittää pitkälle terveiden hiusten ylläpitämiseksi. Käytä shampoota vain juuri sen verran kuin on tarve, liiallisesta shampoon käytöstä ei ole hyötyä. Kädenlämpöinen vesi on myös hellävaraisempaa hiuksille kuin kuuma. Shampoopesun jälkeen painele hiuksiasi hankaamisen sijaan.

Vahingoittuneet hiukset tarvitsevat erityistä tehohoitoa. Etenkin, jos sinulla on erityisen kuivat tai haaroittuneet latvat. Lämpökäsittely on yksi suurimmista syistä hiusten vahingoittumiseen. Jos haluat föönata, kihartaa tai suoristaa hiuksiasi, muista lisätä ensin lämpösuojaa. Muista kuitenkin, että parasta on antaa vahingoittuneiden hiusten kuivua luonnollisesti mahdollisimman usein.

Pikaista kiiltoa vaurioituneille hiuksille

Tietenkin kaikkein tärkein osa terveiden ja kiiltävien hiusten saavuttamiseen on hiuksen luonnollisen rakenteen palauttaminen. Sinun ei kuitenkaan tarvitse kestää pörröisen ja lattean näköisiä hiuksia kuukausia. On tuotteita jotka parantavat hiustesi ulkonäköä hetkessä ja antavat upeaa kiiltoa. Ne myös hoitavat hiuksiasi ja palauttavat hiusten pehmeyden.

Öljyt ja muut aineet tekevät hiuksistasi pehmeät, kiiltävät ja silkkiset. Muut muotoilutuotteet kuten hiuslakka ja muotovaahto ovat saatavilla myös kiiltoa antavina versioina. Geelimäinen vaha, joka sisältää öljyjä antaa myös kiiltoa seuraavaan pesukertaan asti.  On myös kiiltoa lisääviä tuotteita, jotka kestävät jopa 3 pesukertaa. Näitä tuotteita on saatavilla kätevissä yhden käyttökerran pakkauksissa joten ne mahtuvat myös pienimpiin taskuihin tai laukkuihin. Tämäntyyppisiä kiiltoa antavia tuotteita käytetään shampoon tapaan. Ne tarjoavat kiiltoa jopa kaikkein vahingoittuneillekin hiuksille.